Треньорът на Аржентина има някакви специални умения, с които успява да подреди и накара отборът с може би най-силните индивидуални качества на първенството, да играе на ниво А окръжна. Ако го нямаше Меси и треньор им беше Вили Вуцов, щяха да станат шампиони.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 3
Collapse
X
-
Хървати- Юнаци. Моите фаворите за титлата тръгват добре. Но ако Аржентинците бяха пуснали Меси да играе, не се знаеше тогава. Ха Ха ХаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
За хърватите искам да изкажа възмущение от начина, по който завършиха мача. Вкарал си два гола, ще биеш. Защо ще вкарваш и трети? Сега мой приятел (не аз, а един приятел, както се казва) заложил 100 лв на "над 2.5", на 2.3, в 90-тата минута решил, че повече голове няма да има, и затворил залога на 38 лв. Аз днес цял ден се опитвам да разбера що за човек би затворил губещия си залог на голяма загуба и не мога. Затова просто ще обвиня хърватите за тази некоректна игра.
Коментар
-
Пък германците си остават... германци. И 10 поколения да се сменят, и представители на всички раси да играят за Мандшафта, този отбор
си остава един и същ. В един мач германецът (колкото и да е условна тази принадлежност с имена, като Йозил, Гюндоган, Боатенг, Кедира, Сане и тъмнокожия Рюдигер) може да бъде хем слаб, хем силен, хем скучен, хем предвидим, хем непредвидим, хем губещ, хем победител. От 1982 година следя европейски и световни първенства...Ами Германия си е една и съща - машина в човешки облик. Една такава груба, но доизкусурена, досадна, но безспорна, отблъскваща, но добра. Абе нищо ново през годините, разликата е само в титлите. Това е един от отборите, за който нищо не мога да твърдя. И въпреки слабите им мачове до момента и видимото несъвършенство в Германия 2018, въобще не съм сигурен, че няма да достигнат финала. Иначе отбора, на който аз симпатизирам ( Белгия ) ме радва, но е истина, че не са срещнали съперник все още де.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Италия и Германия са ми най-противните, за щастие едните не се класираха... за нещастие швабите биха късметлийски, което не означава, че играха добре. Преди вчерашния мач, по повод загубата от Мексико ДиВелт писа - "не е лошо, че паднахме, лошо е, че не играем", не знам какво ще пишат сега, когато бият, но пак не играят. Дори "футболни джуджета" като Египет и Сенегал играха по-приятен футбол... Дано да срещнат Белгия на осмина финала и да им сипят... Явно Португалия-Испания ще си остане мача на груповата фаза.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
D. Stanev написа: Преглед на мнениетоПреди вчерашния мач, по повод загубата от Мексико ДиВелт писа - "не е лошо, че паднахме, лошо е, че не играем", не знам какво ще пишат сега, когато бият, но пак не играят.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Както писах преди германците пак се измъкнаха като п-я из гащи. Много ме е яд на шведите, мислеха че са си уредили нещата и започнаха тики- така, и така подариха мача на швабите. И да играеш на два пъти с човек повече и да не се възползваш е кощунствоПоследна редакция от NikMar; 24.06.2018, 17:18.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Снощи гледах мача между Германия и Швеция в един автобус съобразен интериорно и екстериорно на футболна тема.
Автобусът е рекламен на една известна къща за спортни залагания, но определено изживях този мач различно от това да го гледам на
стадиона, у дома или в заведение. Докато постоянно се движехме из улиците на Бургас, гледахме мача на 70" телевизор, като ние гостите бяхме разположени
в удобни кресла с бира, чипс и ядки на корем. Беше различно. Ако във вашите градове има такова "чудо" - възползвайте се. Аз получих
покана от мой приятел, но така и не разбрах на какъв принцип попадат хора там.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ура! Германия отпътува и то позорно. Като цяло не им върви на германците в Русия/1942г. 2018 г. Добре че бразилците показаха как се играе футбол без правене на сметки и нямаше тик- так, за мен беше един от най-красивите мачове.Последна редакция от NikMar; 28.06.2018, 16:09.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
Искрено се забавлявах на Аржентина-Нигерия, когато коментатора каза за нигерийците " Тъмно зелените напада" хахахах.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
dikanio написа: Преглед на мнението... Както казваше баба ми: "Он нема душа да пръдне!"Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа: Преглед на мнениетоОф, не си човек просто ... евала! Дори в тоя грозен момент за Германия, някак ми стана весело за тях. Не съм им фен, не, но е много гадно СШ да си тръгне последен в групата!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар