коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 3
Collapse
X
-
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
коцев написа:Многоуважаеми ми запалянковци . Четете задълбочено написаното , защото левскарските вестници пишат повърхностно и само това което им изнася . През току що завършилото първенство имаше два отбора Лудогорец и Литекс които имаха отбори и във Б група .Наредбата за момента не е изменена и през новото първенство Лудогорец и ЦСКА отново ще имат отбори във Б група . Така че не два отбора с името ЦСКА може да има , а може да са три като два ще играят във Б група ако евентуално бъде решено да се оздравява ликвидираното дружество. А според както го сочи науката най вероятно във всяка група ще има по едно ЦСКА ей тъй за асортимент и за човъркане болното място на другарите от Герена .Със сто процентова сигурност за сега в А група ще е цесекато на Ганчев , в Б група дублиращото ЦСКА пак на Ганчев и във В група ще е на Петър Жеков и няколкото човека около него ,ако въобще просъществува почти закритото ЦСКА.[/b]Така ми се ще на мене да бъде ,пък кво ще стане ще видим. Европейските мачове започнаха, а ние още не знаем дали ще имаме и първенство .A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Кирчо спокойно мой човек Вече карам 71 година и не виждам изгледи за мрене . А колкото до дълговете към НАП за които колегата се кахъри аз бих попитал : къде беше този НАП до сега и защо не си е вземал парите още когато е трябвало ????И не подлежи ли този НАП на прокуроска проверка за тия далавери в които е взел активно участие ???По бих се закъхарил за трите милиарда дето пак от нашия джоб отидоха за КТБ въпреки че се знае от кого са били откраднати . Но , керванът си върви и кучетата си ................. Колкото до изхвърления Литекс .Ами търговско дружество е и може да си сменя името и по два пъти на ден . Законно е. А колкото до участие в новата лига , то там са поканени и Верея , Локо Горна Оряховица и Нафтата за да могат да станат 14 отбора . Кое е нередното ???
Коментар
-
коцев написа:Кирчо спокойно мой човек Вече карам 71 година и не виждам изгледи за мрене . :VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Абе то от БФС бяха вземали и миналата година Купата да я дадат на Левски ама им мина котка път . А снощи Адалберт Зафиров показа нагледно ,че няма капчица акъл в главата . Като знае че на терена не може да се играе къде натика младите момчета между шамарите !!!! Но за човешката глупост няма граници . :D :D :D
Коментар
-
Голям кеф, швабите отпаднаха , жалко че ’талянците не ги махнаха, не че обичам кой знае колко франсетата, но за мен от двете беди са по-малката. Та сега се чудя за кого да викам, ако махнат Кристина, ще съм за портокалите, та вече ми е все едно.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Голям кеф, швабите отпаднаха , жалко че ’талянците не ги махнаха, не че обичам кой знае колко франсетата, но за мен от двете беди са по-малката. Та сега се чудя за кого да викам, ако махнат Кристина, ще съм за портокалите, та вече ми е все едно.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Мен не ме вдъхновява този финал. Португалия играят мн смотан футбол. Над половината играчи са над 30+ годишни. А от другата страна Франция, които са пуснали да играят робите и 3ма-4ма бели.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Мен не ме вдъхновява този финал. Португалия играят мн смотан футбол. Над половината играчи са над 30+ годишни. А от другата страна Франция, които са пуснали да играят робите и 3ма-4ма бели.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
След отпадането на Германия, аз все повече съжалявам за Италия! Как можа този измислен Гр. Пеле да се подиграе с топката и Ноер?! Недопустимо държание и съответен резултат, жалко! А, Италия беше силна и играеше умно - браво на Конте!Финалът и за мен е безразличен, кой го спечели той. От гледна точка на френския отбор, както казва сина ми - Франция ли играе , Африка ли? Не става въпрос за расизъм, просто прави впечатление. От друга страна във френския отбор играе любимият ми футболист - Ант. Гризман. Наблюдавам го, много е добър и в страхотна форма е. Учудвах се, че Дешан го пускаше като резерва, вадеше го, но Франция с Гризман се разигра.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Flow написа:След отпадането на Германия, аз все повече съжалявам за Италия! Как можа този измислен Гр. Пеле да се подиграе с топката и Ноер?! Недопустимо държание и съответен резултат, жалко! А, Италия беше силна и играеше умно - браво на Конте!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар