Аз подобни бездарници в световен мащаб като Инглънд...не се сещам. Винаги тръгват с колямата кошница и ако случайно излязат от групите някой ги надупва веднага. Вярно че е само 20минута....ама все пай.П.п. Каъо симпатизант на Арсенал ми е мн гот да виждам играчи на тотнъм да губят.хахах
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 3
Collapse
X
-
ntodorov написа:Интересно полувреме.На 45’ сме от сензация...ПС: Спи ми се, като на идиот. Какво ли не опитвам за да се държа буден. Второто полувреме ще е изпитание за мен, изпитание и за Исландците. ДрЪт съм вече.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ntodorov написа:Интересно полувреме.На 45’ сме от сензация...ПС: Спи ми се, като на идиот. Какво ли не опитвам за да се държа буден. Второто полувреме ще е изпитание за мен, изпитание и за Исландците. ДрЪт съм вече.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Ако Италия успее да надхитри Германия (непредсказуем мач) не виждам, кой може да ги спре...Освен съдиите.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:ntodorov написа:Ако Италия успее да надхитри Германия (непредсказуем мач) не виждам, кой може да ги спре...Освен съдиите.A17DTС/S
Коментар
-
На мен ми харесаха и играчите и публиката на Исландия.Нямаше чернилки в отбора и все бели момчета а публиката беше за образец. Облечени в синьо, само плескат с ръце без да има съблечени голи до кръста , без да има бомбички и димки каквито сам в агитките на ЦСКА и Левски могат да се видят .Шапка им свалям на футболистите с тичането по терена и с борбата за всяка топка .
Коментар
-
коцев написа:На мен ми харесаха и играчите и публиката на Исландия.Нямаше чернилки в отбора и все бели момчета а публиката беше за образец. Облечени в синьо, само плескат с ръце без да има съблечени голи до кръста , без да има бомбички и димки каквито сам в агитките на ЦСКА и Левски могат да се видят .Шапка им свалям на футболистите с тичането по терена и с борбата за всяка топка .A17DTС/S
Коментар
-
Не разбирам много от футбол, но за мен исландците направиха много интелигентна игра, и играта беше доста коректна от тяхна страна, е без фаули неможе, но забелязах, че гледаха да пазят противника максимално, няма нищо общо със злата игра например на швабите. От друга страна как си предаваха заслоните и помагаха при противникова атака, това беше колективна игра за учебник. Е, пренебрегнаха заповдта на управляващите за загуба и дано не се отрази наистина на икономиката им.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Сигурно повече от 15 години не се вълнувам сериозно от футбол, но това европейско реших да го гледам... и разбрах защо не съм гледал активно футбол от толкова време... Пълна скръб - толкова безидейна игра в нападение... направо отврат! Трябва да се направят някакви радикални промени за да се преодолее шибаната защитна доктрина и още по-шибаната халфова линия - аман! Докато основният приоритет е как "да не ни вкарат" за сметка на "как да вкараме" футбола ще е гаден за гледане... с изключение на последните 15 минути (като се уморят халфовете).Иначе, най-много ми харесаха белгийците и хърватите, Италия е не зле, но не се напъват особено, което ме дразни, испанците и португалците - срам за прословутия латино футбол... Евала на исландци, швейцарци и донякъде унгарци. Англетата няма какво да ги коментирам - далеч от претенциите им... Франция - колебливо - дано да стабилизират... и дано не ги подпират. Чакам с интерес Италия-Германия (без пристрастия) - нека по-добрия спечели. Стискам палци на белгийците да стигнат възможно по-далеч, предвид показаното го заслужават.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар