Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 3
Collapse
X
-
"Ако преди жребия сложите някои топки в хладилника, после много лесно ще разграничите студените от топлите, докато ги докосвате. След като ги пипнете, вече знаете какво има в тях", заяви Блатер пред La Nacion.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Минаха всички мачове от първия кръг на Еврото и нещо за момента първенството ми тъпее. Има само 2-3 мача с над 2,5 гола. Всичко друго е 1:0 или 1:1.И какво се оказа, че в Европа има доста страни, чиито отбори са добре подготвени и тактически и физически.Явно ние наистина сме доста злеФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:И какво се оказа, че в Европа има доста страни, чиито отбори са добре подготвени и тактически и физически.Явно ние наистина сме доста злеFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Мен пък за сега приятно ме изненада Италия. Очаквах пак да излезат с тяхната скатана тактика, но Конте явно я сменил. Оставил е само трима от старите кучета и - газ. Много бягаха, добре играха и красиви голове направиха. Е, поне аз така видях мача, но какво да се прави - любимци са миFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Kay_ написа:Минаха всички мачове от първия кръг на Еврото и нещо за момента първенството ми тъпее. Има само 2-3 мача с над 2,5 гола. Всичко друго е 1:0 или 1:1.И какво се оказа, че в Европа има доста страни, чиито отбори са добре подготвени и тактически и физически.Явно ние наистина сме доста злеA17DTС/S
Коментар
-
Flow написа:Мен пък за сега приятно ме изненада Италия. Очаквах пак да излезат с тяхната скатана тактика, но Конте явно я сменил. Оставил е само трима от старите кучета и - газ. Много бягаха, добре играха и красиви голове направиха. Е, поне аз така видях мача, но какво да се прави - любимци са миFiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
ntodorov написа:За сега моето голямо разочароване се нарича Белгия. Мислех ги за скрит фаворит, но...Все пак е рано де.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Тъй като не ги бях гледал и най-вече заради журналистическите писания, че Белгия са някакъв фаворит, очаквах любимите ми/ни италианци да измъкнат максимум точка. А то какво се оказа - най-безидейния отбор до момента. Имаха късмет да са срещу една не много силна в атака Италия, която освен това никога не играе за разгром и унижение на съперника, а само колкото е нужно за победата. Представям си срещу отбори, които мачкат до последно (Германия или Испания примерно) как щяха да отнесат 5-6 гола и да се молят мача да свършва по-скоро Не мога да не похваля и другия отбор, който ми е симпатичен - Исландия. Вероятно заради липсата на опит проспаха началото на мача и допуснаха гол, но след това с малко късмет можеше и до пълен обрат да стигнат.
Коментар
-
Гледате ли Словакия- Русия!Словаците ми напълниха душата с тия два гола! Белгия и фаворит - глупостите на букмейкърите... Тия не ги обичам още от Енцо Шифо - беше се изказал неподготвен, през 94-та, че отбори като България свалят нивото на Мондиала.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Италия сега ми заприличва на германците - стриктни, точни, премерени и вглъбени.Нищо екзотично не предлагат. Защитния им вал е дълго сработван, а в нападение и полузащита използват играчи в оптимална форма без да се робува на имена.Това ги прави доста непредвидим отбор. Все пак на няколко пъти срещу посредствената Белгия точно в защита показаха няколко неточности и те дойдоха от зоната на Дармиан - единствения извън карето "Ювентус". Все пак Конте се коригира навреме и мисля, че в следващия мач ще бъдат още по-убедителни.ПС: Ако Лихтщайнер беше италианец със сигурност Дармиан щеше да е на пейката. :PA17DTС/S
Коментар
-
А... и тоя път пак "специалистите" слагат сред фаворитите Англия...Траджеди! Тия криви джанти откак са измислили футбола - нищо ново в него не са измислили. Добре, че са взели едно домакинство та зорлем са го докарали с десетки шмекерии титла да вземат.Топка да не си като играят ингилизите!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар