Уникален ИЦО СТОИЧКОВ !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 3
Collapse
X
-
veselin10 написа:Страшно се изкефих на "50 Сотичков". Фоерверките ги гледахме от терасата с "големия" заедно. Жалко е, че няма да видим такова нещо скоро. Веселбата беше как стана дузпатаFiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
veselin10 написа:Страшно се изкефих на "50 Сотичков". Фоерверките ги гледахме от терасата с "големия" заедно. Жалко е, че няма да видим такова нещо скоро. Веселбата беше как стана дузпатаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
И аз гледах шоуто, наистина са са постарали, НО имам едно голямо НО, очаквам доста хора да ме оплюят, но ще си го напиша. Няма да забравя в едно интервю Ицо след като се подписа в една от пещерите в Родопите, не помня как се казваше, тегли една майна на родината си като каза "какво е направила България за мен?" И сега това шоу, каква показноста, наистина беше голям футболист, но поне аз не знам друг да си е чествал така рождения ден. Като цяло каква беше идеята?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
идеята беше ,че си празнува юбилея на тая дата и покани 40 000 на стадиона :D кой друг е празнувал така ...Няма нужда от Държавата за да го организира и направи ,макар грозния министър пак да беше там за снимките .Кофти само ,че не дойдоха доста от големите звезди и кофтито време .Всички с носталгия наблюдавахме остарелите звезди но пък това е живота .Смисъла като цяло е ,че футболът в България отдавна умря и му е нужен зверски рестарт ....да не пропуснем факта ,че доста пари са дадени за благотворителност и т.н. без да се набляга основно на това ,защото Попето раздаде 200 топки и се снима поименно с всяка .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Не отричам положителните неща и на мен ми беше готино да гледам старите звезди и че почитат един голям български футболист.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:И аз гледах шоуто, наистина са са постарали, НО имам едно голямо НО, очаквам доста хора да ме оплюят, но ще си го напиша. Няма да забравя в едно интервю Ицо след като се подписа в една от пещерите в Родопите, не помня как се казваше, тегли една майна на родината си като каза "какво е направила България за мен?" И сега това шоу, каква показноста, наистина беше голям футболист, но поне аз не знам друг да си е чествал така рождения ден. Като цяло каква беше идеята?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ей все ще се появи негативизъм. Факт е, че Стоичков е най-успеля български футболист. Бях на юбилея на Трифон Иванов за 30 години. Защо като цитирате разни неща не споменавате по какъв повод са казани?Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Не, Веско, няма негативизъм. Мисля, че достатъчно написах за това какво беше за мен Стоичков и какво е и винаги ще бъде за мен ЦСКА. Просто не почувствах юбилея му като национален празник, това е всичко. А с изявленията си след мача, че изтрива от живота си тези, които са били поканени, а не са го уважили, Ицо за пореден път здраво пресоли манджата. Постигнал е изключително много като футболист. Това обаче не означава, че всички доживот трябва да му се кланят.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
че изтрива от живота си тези, които са били поканени, а не са го уважили
Коментар
-
Днес на една бензиностанция на АМ Тракия видях отбора на Левски - около 16г. бяха... Лекенца и половина! Божинов много голяма следа е оставил в Левски за една година! Няма оправия българия футбол!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
коцев написа:Квото и да правим ние левскарите си оставаме и тая година с калъвка ,а цесекарите с купа .Има нещо объркано в нашия футбол.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Червена България ликува! ЦСКА може и да го няма, да фалира, ограбен от алчни "собственици", треньори-комисионери и мениджъри, но остана завинаги в историята! Всъщност толкова се вълнувах снощи, все едно играехме поне полуфинал за КЕШ . Да, нямаше кой знае какво майсторство, но имаше много дух и себераздаване и публиката го оцени. Не мисля, че съдията повлия: голът на Монтана беше правилно отменен, а при положението за авантаж вече беше свирил фаул, още преди топката да попадне в откъсващия се футболист на Монтана. И разбира се - поздравления за футболистите на Монтана за мъжката игра, както и за Емил Велев-Кокала, който се доказа като голям мотиватор. Хареса ми и достойното му държане по време на интервютата след мача.А Борис Галчев много кратко и ясно каза най-важното: "Видя се, че може и без Сульо и Пульо от Танганайка!"Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар