Има и друг вариант. Имам приятел, който рита в някво село в Гърция. Даже нз дали е професионален отбора или не. Плащат му 500Евро /месец и живее в нещо като хотел на оу инклузив.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 3
Collapse
X
-
за Уест Хям решението ,е по скоро политическо икономическо и т.н. според мен добре са си направили сметката и ако не тая година то още догодина ще махнат и атлетическата писта .За следващият сезон някъде четох ,че са продали над 50 000 аб.карти .А Черноморец същото като Ботев Пд.Кофтито стана ,че съвременния футбол без много пари ,няма как да се направи нещо .Може би Домусчиев ,макар и да не ми е симпатичен показа ,как трябва да се управлява един отбор (само за Роман Безяк сбърка ,че му искаше 10 млн.евро )фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Kay_ написа:Има и друг вариант. Имам приятел, който рита в някво село в Гърция. Даже нз дали е професионален отбора или не. Плащат му 500Евро /месец и живее в нещо като хотел на оу инклузив.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
За ДЮШ аз си имам друго мнение. Това са школи които назорлем искат да направят някого футболист.Н авремето Георги Денев не е ритал в школа а стана футболист ритайки на едно уж нещо като игрище а беше само от сгур и ставаше черен като негър от него . Стойчков да не би да е израснал в такава школа ? Бербатов и той и ред други кадърни футболист . Гунди не е знаел даже какво е това ДЮШ . Или казано с други думи : който си го може ,може си го .
Коментар
-
не е така Коцев .едно време само с талант ставаше .По принцип си беше резон ,един бг футболист като излезе в чужбина и веднага контузен (Стоичков се спаси с 6 месечно наказание ) ...Още тогава разликата беше голяма ,вече само талант и докосване на топката не стига ,за голям футбол .Бербатов на 19 замина за чужбина ,а преди това за юношите вкарваше по 60 гола на сезон ,а на него пика на кариерата му беше в Тотнъм преди доста години .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
коцев написа:За ДЮШ аз си имам друго мнение. Това са школи които назорлем искат да направят някого футболист.Н авремето Георги Денев не е ритал в школа а стана футболист ритайки на едно уж нещо като игрище а беше само от сгур и ставаше черен като негър от него . Стойчков да не би да е израснал в такава школа ? Бербатов и той и ред други кадърни футболист . Гунди не е знаел даже какво е това ДЮШ . Или казано с други думи : който си го може ,може си го .ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Коцев. Пак ще намеся старото време, но маята на всички е от ДЮШ ( за Георги Денев не знам ). Не пиша за частните школи, а за ДЮШ на профи клубовете ни.Иначе - Хр. Стоичков е от ДЮШ на Марица Пд, Бербатов - ДЮШ на Пирин, Стойчо Младенов - ДЮШ - Берое, Сираков - ДЮШ - Хасково, Боримиров - ДЮШ на Бдин Видин,Хубчев - ДЮШ Осъм Ловеч, Стилян Петров - ДЮШ Монтана, Мартин Петров - ДЮШ Ботев Враца, Тодор Диев - ДЮШ Спартак Пловдив...Защо ги давам тези примери ?Защото навремето се обръщаше внимание на ДЮШ . Дори и от малките населени места излизаха футболисти. С тях се захранваха провинциалните отбори, а впоследствие и столичните - помниш. Ето например една ДЮШ на гр. Грудово ( сега Средец )дари на България, Черноморец, Нефтохимик, Левски, Юрдорген и Бешикташ един Златко Янков. На евро - U17 миналата година в Бургас гледахме отборите на Англия, Германия, Франция - имаха завършени играчи. Един от тях вече е в състава на Уест Хям, казва се Оксфорд ( вече е на 1. Ами правеше впечатление още от паркинга пред стадиона - заставане, гардиране, акъл, техника, физика. Хората наблягат и работят върху младите и е нормално да знаят, какво ще откъснат, когато знаят, какво са посадили. Нашите юношки просто не се вписваха нито, като физика, нито като тактика, нито като техника. Какво да очакваме от тези деца след години, като точно те се родиха в болно за футбола ни време, когато в техните ДЮШ се е работило на ишлеме. ?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Погледнато през твоите очи всичко е така както го казваш и се съгласявам .Погледнато чрез моите очи язе виждам съвсем друго . Сега богатите мутри с пари успяват да вкарат своите некадърни деца и влияат на треньорите да ги пускат тях в игра а кадърните остават извън терена .Завършват много лекари медицинския институт но на пръсти се броят кадърните .И то стават кадърни тия дето я имат дарбата .Мен и сто години да ме учиш за хирург то нища няма да стане от мен . Така и при футболистите . Давах пример с Георги Денев защото учител беше баща му въпреки че никога не е играл футбол . В същото време баща му тренираше и брат му който беше с три години по голям ,но от него нищо не стана като футболист. Именно за това казвам ,че във всекиго е заложено някаква дарба и който си го може ,може си го . :D
Коментар
-
Коцев пусни си финала за КЕШ 1968-а година да видиш какви легенди играят ,и как все едно са на забавен каданс .Еузебио с коремчето и Боби Чарлтън дето не излиза от центъра на терена как е ЕДИНСТВЕНИЯТ ,който може да я подава пустата му топка .Какви комици са какви шпагати и финтове а Джорд Бест ,все едно е на плейстейшън и има за задача само да меша без да подава :D Нали се сещаш Роналдо истинският (Феномена ) в един такъв отбор как би изглеждал ? За съжаление Футболът в БГ след 1994 е спрял ...горе долу като динамика и тактика не сме мръднали от тогава :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Не ми следиш мислата . Говоря за футболистите . Народа го казал: от всяко дърво свирка не става . :D Това исках да кажа ,че си има момчета просто родени за футболисти ,докато се мъчат от хора без талант да правят футболисти .Преди няколко години внука ми беше заведен да играе футбол с отбора на детската градина .Играеха в залата на зимния дворец .Имаше десетки отбори от всички детски градини .Повечето деца не знаеха за какво са на терена. Вратарчето вместо да избие топката то бягаше надалеч от нея. Обаче в една от групите имаше едно дете дето ни взема акъла на всички от публиката . То като поемеше топката минаваше всички на шпалир и вкарваше гол след гол .После разбрахме че нито треньор има ,нито пък родителите са му футболисти .Просто си има заложена дарба .Те това ми беше мислата .А колкото до бавния футбол пред години също не съм съгласен .В ерата на Кройф наричаха отбора на Аякс летящите холандци.И тогава се играеше доста бърз футбол. :D :D :D
Коментар
-
А колкото до бавния футбол пред години също не съм съгласен .В ерата на Кройф наричаха отбора на Аякс летящите холандци.И тогава се играеше доста бърз футбол. Very Happy Very Happy Very HappyA17DTС/S
Коментар
-
Пусни си да гледаш Франция-България от 93та. Бавно и тромаво движение на топката. Позиционирани играчи по зони, които чакат някой да дойде при тях. После си пусни някой мач на Атлетико Мадрид. Брутална преса по цялото игрище. Бърз футбол, изнасяне на топката с 3-4 паса.Определено във физическо отношение е най-голямото развитие на футбола. Ами щом на по 20-25 получават инфаркти, значи не е много добре.Но има играчи, които изумяват с физическа издръжливост. Кристиано Роналдо, като спортист и атлет е направил феноменална физика. Определено нз дали това е предела на човешкия организъм, но да играеш толкова години по 60-70-80мача на сезон и да вкарваш по 50-60 гола.Коцев, съгласен съм, че си трябва да обичаш играта и да ти идва отвътре. Да се вижда, че ти се получават нещата с лекота. Но жез правилна потготовка от ранна детска възраст (което трябва д адава ДЮЩ) си загубен.Преди 50-60 години, футбола дори е бил не толков апрофесионален. Всеки си е бачкал и събота неделя - мачле. Кройф е феноменален играч с магическо докосване на топката. Но я си представи сега Меси да пуши, колкото Кройф....ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
за Уест Хям решението ,е по скоро политическо икономическо и т.н. според мен добре са си направили сметката и ако не тая година то още догодина ще махнат и атлетическата писта .За следващият сезон някъде четох ,че са продали над 50 000 аб.карти .A17DTС/S
Коментар
-
Пусни си да гледаш Франция-България от 93та. Бавно и тромаво движение на топката. Позиционирани играчи по зони, които чакат някой да дойде при тях. После си пусни някой мач на Атлетико Мадрид. Брутална преса по цялото игрище. Бърз футбол, изнасяне на топката с 3-4 паса.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар