След вчера в Лестър рядко се среща трезвен гражданин... Вероятно е някакво чудо в един ден града да се сдобие с шампион по футбол и световен шампион по снукър в лицето на Марк Селби (Веселяка от Лестър), чиято победа над Динг беше не по-малко драматична.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 3
Collapse
X
-
dikanio написа:Много искам да се израдвам за Лестър, ама просто не мога. Ей тука добре е описано защо http://www.egoist.bg/#!/articles/van-gaal-wengerA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:ПС: Скоро излизал ли е нов филм за английските фенове ? Гледа ми се нещо свежо на тази тема.
Коментар
-
Това ми беше първия мач, който гледах тази година от БГ първенството и установих, че с право съм изгубил интерес.Само на мен ли ми се струва, че Левски загуби странно този двубой ? Головете за Локо Пд си бяха голове на Левски...Еле пък първия, когатоСашко Александров и Минев не можаха да се уточнят, кой от двамата да си забие автогол. В останалите случаи играчите на Левски правихашпалир на Камбуров и компания. ПС: Мразя, когато обличаме всичко в съмнения, но гледайки този мач, безпристрастно установявам гнила работа. Кой и къде е бил в заверата - не знам. Може и от Левски да подготвят почвата за следващия си трЕнер. Там открай време конците се дърпат отстрани и от хора, които не са във временната управа. Иначе за "обръщалка" от сорта 2-0 на полувремето и 2-3 след него и то в домакински мач на Левски би трябвало да има добро възнаграждение. И което е най-странно за мен в случая - оправдавам футболистите. В такъв безсмислен мач и добра почва за печалба, що да не ударят някой лев. Пък на ония под дъжда и по трибуните - бал съм мааа им.ПС: Това е лично мое мнение, не искам да ангажирам никой с него, не искам и спор. Снощи окончателно погребах интересът си към БГ футбола. Дано да е до време.A17DTС/S
Коментар
-
коцев написа:И все пак нека да повярваме че всичко снощи е било истина без да е имало някакви договорки ,защото тогава по същия начин би следвало да мислим ,че и Ливърпул победи германците от нула на два , от един на три , до четири на три . Там договорка едва ли е имало .A17DTС/S
Коментар
-
-
dikanio написа:http://sport.plovdiv24.bg/639337.html Човекът ви е казал, да сте слушалиA17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:tomazo написа:на Локо им се играе в Европа .Още следващият кръг ще се види ,дали има някаква уговорка ,особено мача на Берое :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар