ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 3
Collapse
X
-
donnna написа:Пуул - Дортмунд - баси мача! При 0:2 Пуул ги бях отписал, пък стана 4:3...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
stilo_new написа:donnna написа:Пуул - Дортмунд - баси мача! При 0:2 Пуул ги бях отписал, пък стана 4:3...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:stilo_new написа:donnna написа:Пуул - Дортмунд - баси мача! При 0:2 Пуул ги бях отписал, пък стана 4:3...ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Откак Клоп застана начело на Ливърпул възбудих интереса си към тях.Този германец не е германец. Толкова емоции в един тренЕр трудно се виждат събрани на едно място.Мачът с Дортмунд беше деликатен за Клоп и той излезе изтънчено от тази ситуации. Със сигурност в Германияне са го намразили, а в Англия са го заобичали повече. ПС: Иначе Тухел нагледно показа, как един треньор може да обърка мач, а Клоп показа, как един отбор може да бъде обединен и нахъсан, като куче - убиец...па макар и в наглед безнадеждна ситуация.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Откак Клоп застана начело на Ливърпул възбудих интереса си към тях.Този германец не е германец. Толкова емоции в един тренЕр трудно се виждат събрани на едно място.Мачът с Дортмунд беше деликатен за Клоп и той излезе изтънчено от тази ситуации. Със сигурност в Германияне са го намразили, а в Англия са го заобичали повече. ПС: Иначе Тухел нагледно показа, как един треньор може да обърка мач, а Клоп показа, как един отбор може да бъде обединен и нахъсан, като куче - убиец...па макар и в наглед безнадеждна ситуация.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Ей, не с лошо. ГЛОБАЛИЗАЦИЯ. Облагородяване на нацията. Щото е била скопена от Хитлер. Но това е за друга тема.Снощи мача беше силно запомнящ се. Беше черешката на таз седмичните мачове. Започна с Роналдо, през Меси, и завърши с това. Много енергия, емоция. Няма как да не направя паралел с мача на цк в Стара Загора. Как им се схващаха краката само... Или беше пунта мара, А? Абе.. Ще гледаме реванш.И друг паралел правя. Мача на финала м/у Ман Юн. и Байер в Истамбул. Головете в края. Незабравима емоция. Бях студент тогава. ЕХ... (Да се чете на български. Не екс...).Колеги, фенове на ЛС, искам да ви питам нещо: Вярно ли е, че ако купя билет за трибуна А за оставащите 4 домакински мача (цена от 60, 70 или 80 лв) с този билет влизам и на концерта на QUEEN. Баждеков го е казал на пресконференция. Ма искам някой да ми потвърди. Моля. И последно, Весо 10, ако четеш тук - тая клавиатура се скапа Точката не захапва Не бива така да пиша Натискам и нищо Та ако можеш пак да ми подариш !Моля празното да се чете като точки Натискам и нищо... Е, със сменен регистър става, но е несвойственоПак няма точкаСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Истината е, че отборите много по-малко ги "бОли" за Лига Европа, затова там играят освободено, мачовете са отворени и са значително по-атрактивни за зрителите. Тази седмица головете в този турнир са точно 2 пъти повече (20:10 и то без да броим дузпите между Севиля и Билбао) от тези в Шампионската лига. И понеже им е все тая, има още един плюс - няма грубости, разправии, съдийски "грешки" в полза на еди кой си, и всякакви други дразнещи зрителя накъсвания на играта.
Коментар
-
Ми така както си чета пресата се натъквам на едни данни дето отдавна се знаеха , но чак сега Иво Тонев тотото изплю камъчето . Че то излиза че Левски дължи полкова милиони колкото и ЦСКА ????? Шест милиона към НАП и ето че дължи и 8,300,000 към строителите а и отделно има към частни лица. http://donbalon.eu/news255943.htmlht...ews255917.html
Коментар
-
Това се знае Коцев. За разлика от отборчето с 4 букви, любимият ни отбор ( мой и твой ) построй нещо което ще остане, а не е имало лапче-кебапче както при другите.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
коцев написа:Ми така както си чета пресата се натъквам на едни данни дето отдавна се знаеха , но чак сега Иво Тонев тотото изплю камъчето . Че то излиза че Левски дължи полкова милиони колкото и ЦСКА ????? Шест милиона към НАП и ето че дължи и 8,300,000 към строителите а и отделно има към частни лица. http://donbalon.eu/news255943.htmlht...ews255917.htmlVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар