Модовете , докога ще допускате разни палячовци (като амебата писала над мен ) във форума, които нямат 2 гр. мозък ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 3
Collapse
X
-
След подновяването на шампионата от изиграните четишри мача Лудогорец спечели 12 точки а Левски 5.Коментара е излишен.Обаче големия треньор Стоев почна да търси причината за слабите резултати в отнетите точки.А преди началото на пролетния сезон бръщолевеши че 5 точки са никаква разлика и бързо щели да ги стопят.Но фактите показват че разликата не само се стопява ами се увеличи двойно на 12 точки.
Коментар
-
tomazo написа:защо не прекръстите темата на " анти Левски " или нещо от тоя род то и без това бг футболният капацитет опира само до Левски и цска :Dбраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Другарю Коцев, напълно сте прав. А кой му беше виновен за изгубения финал? П.с Благодарение на присъствието ,на разни индивиди тук е заприличало на "София прайд".681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Абе нз за Левски/ЦСКА, но определено тази година ще има "Лестър - Европейски, Лестър - Европейски"ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Нашите грандове Левски ,ЦСКА ,Лудогорец за да нямат проблеми в Европата трябва първо да се научат да побеждават слабаци като Пирин, Монтана.Несебър, Черноморец ,Хасково и тем подобни .Не може една Монтана да прави равен на Левски насред София. Ами наесен Левски ако се падне да играе с някой слабак и той като Монтана ще се затвори и накрая ще вкара някой случаен гол и отиде коня в ряката .А гледам че нашите първенци все се натискат да играят контроли с по водещи отбори .Тъй си мислювам аз ,па дали съм прав вие ще кажете .
Коментар
-
Чета тая вечер вестник 7 дни спорт и научавам че Наско Сираков е направил катастрофа в деня на погребението на Трифон Иванов.http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d7791_4.htmИзникват няколко въпроса . Как така такава катастрофа никъде не е отбелязана даже и в КАТ ??? Защо трябваше от жена му всички да научим че е помлял джипа си ,независимо той ли е виновен или не .И защо се крият от общественоста катастрофи със знакови хора ??? Няма значение дали е от ЦСКА, Лудогорец или Литекс.
Коментар
-
Германците винаги се оттърват в последната минута, сещам се за един коментар на мач не помня кои играеха, но пак германци се оттърваха в последните секунди, та той каза "германеца ще го считаш за мъртъв, когато видиш главата му на метър от него".FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
dikanio написа:Юве отнася немската машина Байерн както Браво 1.6 отнася Голф с пръцкащо гърне p.s. Трябваше да вкарат още два гола първото полувремеA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Aaa, Юве направиха голяма грешка, че второто се прибраха толкова дълбоко. Нз само на мен ли ми се видя, че гола на Дръвчо (Мората) си беше редовен? Байерн ми се видяха много слаби. Е това е стила на големия тренер Гуардиола. Прилага само един начина на игра и ако има отбор, който да го атакува и да е солиден в защита, като Юве, Атлетико М или Реал М преди 2 сезона... и е до там. За мен тази година в ШЛ най-добрия отбор е Барселона. Не виждам никаква реално конкуренция от друг отбор. Барса много дръпнаха напред с взимането на Неймар и Суарез и така отбора не е толкова зависим от Мецан.Но ШЛ си остава турнир в който не винаги най-добрия отбор пИчели. Все още имам надежда, че Реал въпреки олигофренската си игра, при добър жребии може да направят нещо.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
коцев написа:След години ще излезе на яве и истината за този мач ,както сега излиза на яве истината за мачове играни преди години .До този извод стигнах аз .И при първия и при втория гол на германците нямаше защитник до нападателя вкарал гола .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар