Спри да четеш жълти вестници просто .така хем няма да си дезинформиран ,хем няма да си си загубил времето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук? 3
Collapse
X
-
Ей, да му такова таковата. Как може да сме такива балъци - с човек повече и паднем 3:0.Иначе сравнително интересен мач: Отменен гол, несъществуващ червен картон, три гола, накрая полицията организира игра с публиката. Като гледам резултата, ми се струва, че феновете на "отбора на народа" пак ще консумират "народната любов" в Ловеч след мача...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Синята лавина беше отнесена от Осъмо . Голям пердах падна и пак съдиите са виновни . А кой ще е новия Шампион е видно от тоя линк. :D :D :D http://s019.radikal.ru/i607/1512/ca/e48b4499a872.jpg
Коментар
-
коцев написа:Синята лавина беше отнесена от Осъмо . Голям пердах падна и пак съдиите са виновни . А кой ще е новия Шампион е видно от тоя линк. :D :D :D http://s019.radikal.ru/i607/1512/ca/e48b4499a872.jpgA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Колега ,явно си левскарче . Каквото щът това да правят . ЦСКА си го има и ще си го има докато сме живи .И нищо чудно наесен ЦСКА-Литекс да атакува Шампионска лига напук на Гонзо и цялата Подуенска орда . Малко се поизложих с написаното че го написах по запалянковски ама ме гложди от вътре това дето ръководството на Левски не вижда проблема къде а се почнаха декларации против съдийството , против полицията . И какво ,полицията трябваше да ги остави тия лумпени да трошат де що набарат??? Не че и агитката на ЦСКА ,на Локо Пловдив или пък на Ботев не са същите .Същите пияндета са и трябва веднаж за винаги полицията да си влезе в ролята и такива да ги прати в кауша за месец та дано им дойде акъла. :D Колкото до обединението на ЦСКА с Литекс аз не виждам какъв е проблема . Значи Ботев може да се обидени с Коматево и да си остане името Ботев, Велбърж да се обидени с Локо Пловдив и да си остане Локомотив ,само ЦСКА няма право. Второ това дето иска Божков е ЦСКА да почне от А окръжна ами то с фалирането се закрива и дружеството и всички титли за които реват някой хора остават в миналото . Така че Гришата е на прав път и ЦСКА отново ще бъде фактор в България а и извън България след някоя година .Абе цесекар съм и това си е . :D :D
Коментар
-
Бесни от стадиона си тръгнаха други хора със сини шалчета .А иначе аз съм си оранжев. http://s019.radikal.ru/i607/1512/ca/e48b4499a872.jpg
Коментар
-
Чета, преди малко, че са извадили Латекс-а от А група. Значи, който има смелост да бие Леевски и го вадятхахахФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Чета, преди малко, че са извадили Латекс-а от А група. Значи, който има смелост да бие Леевски и го вадятхахахVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар