naskobg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли запасняци
Collapse
X
-
ele написа:И какво, като не съм военноотчета нямам право на мнение ли? Тък като сме членове на НАТО и армията ни е платена, не виждам нито една причина да има хора в запаса и да се харчат пари за издирването на тия хора и поддържането на регистри.
Коментар
-
Ми като не може да воюва реално, да я разпуснем, а? За какво й е на държавата калпава армия? Като знам как всички мои познати, дето са в армията, какви са - жална ни майка - само дето ги храним. Армията май е станала свърталище на хора, които никой друг не ги иска на работа! А, имам и свестни познати, които са в армията, които след корема си не могат да вървят, пък за останалото да не говорим. Същото важи и за запасняците - Повечето хора са станали по 100 кила с 2 метра корем.... пушечно месо явно, за бройка....Надявам се, ако има колеги в армията, да не се обидят. Имам позната, която е в армията с няколко мисии и е много свястна жената, и отговорна, за разлика от мъжете, които познавам и визирам по-горе.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Ми като не може да воюва реално, да я разпуснем, а? За какво й е на държавата калпава армия? Като знам как всички мои познати, дето са в армията, какви са - жална ни майка - само дето ги храним. Армията май е станала свърталище на хора, които никой друг не ги иска на работа! А, имам и свестни познати, които са в армията, които след корема си не могат да вървят, пък за останалото да не говорим. Същото важи и за запасняците - Повечето хора са станали по 100 кила с 2 метра корем.... пушечно месо явно, за бройка....Надявам се, ако има колеги в армията, да не се обидят. Имам позната, която е в армията с няколко мисии и е много свястна жената, и отговорна, за разлика от мъжете, които познавам и визирам по-горе.
Коментар
-
Аз не знам има ли модератори в тоя форум, че позволяват на двама трима тролове тука да усират всяка, ама ВСЯКА тема!?Че им се и връзват на акъла, чи и спорят с тях... като с радио.Въпроса на темата е ясен - има ли запасняци! Тролката се из..... и се почнаха глупостите...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Дадоха ми 10 дена арест щото на прегледа на караула заявих на скапаното АВ-е, който поемаше дежурен по поделение че ако влезем във война аз ще съм първия български дезертьор.......не мисля че ако нещата отидат към запас ще има някаква разлика......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Аз само се питам едно. Ако има мобилизация, кой ще се мобилизира ?Та последните, които са държали пушки бадева ( грозно, но във време, когато войникът се превърна в професия у нас е точно) в родната казарма са на възраст около 40-те, ако не бъркам.За останалите - нямам идея дали са държали автомат. Със сигурност са виждали такъв пофилмите...Та идеята ми е. В момента държавенцето ни е...раздържавено. Тези, които са армейцив момента са на заплата. Та те са, като лакеи. Тях никой не можа да ги "върже" по време на бедствия и наводнения, камо лида разчитаме на тях във военно време. БЕгай. Аз съм служил 3 години във флота. Не мисля, че времетоми там е пропиляно. Получих приятели и закалка, която тези, които не са опитали реда и дисциплината воная казарма, няма как да знаят. Както и да е. Днешните ни държавници викам да си опичат акъла и да не ни вкарват вконфликти, че освен гол патриотизъм и пушечни меса друго нацията ни не моЙ "предложи". По-възрастните ме разбират.Инак Хинчев е прав. За хубаво или лошо трябваше да се кълнем в партията и НРБ...И понеже по това време нямаше, в какво другода се кълнем, наистина клетвата ни сега изглежда "хвърлена" за вече загубена кауза...Което не ми пречи в случай на нужда да грабнаавтомата за да защитавам дом, приятели, семейство, роднини...но толкова. Всяка друга кауза ще ми бъде далечна. Вече.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Аз не знам има ли модератори в тоя форум, че позволяват на двама трима тролове тука да усират всяка, ама ВСЯКА тема!?Че им се и връзват на акъла, чи и спорят с тях... като с радио.Въпроса на темата е ясен - има ли запасняци! Тролката се из..... и се почнаха глупостите...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
В условията на мобилизация всеки трябва да знае къде да се яви, за да намъкне въшкарниците и да върви да маа боб и да пуца.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
naskobg написа:Plastex написа:Що бе колега, доста смислени въпроси задава Елеele написа:Ми като не може да воюва реално, да я разпуснем, а? За какво й е на държавата калпава армия?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:kiro_of_the_day написа:Аз не знам има ли модератори в тоя форум, че позволяват на двама трима тролове тука да усират всяка, ама ВСЯКА тема!?Че им се и връзват на акъла, чи и спорят с тях... като с радио.Въпроса на темата е ясен - има ли запасняци! Тролката се из..... и се почнаха глупостите...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар