Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли запасняци

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    Че какво му е циничното на този въпрос?
    Това, че дори не осъзнаваш. :D

Коментар

Явно нямаш отговор и се заяждаш - като беше толкова циничен, защо отговаряш? Да се заяждаш може би?
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
        Явно нямаш отговор и се заяждаш - като беше толкова циничен, защо отговаряш? Да се заяждаш може би?
        Еле, не съзнаваш ли за какво говориш наистина. Не, не искам да се заяждам, за това спирам да ти отговарям.

Коментар

За какво говоря? За това, че има хора, които няма да искат да се включат във евентуална война по една или друга причнина. Да се надяваме и молим да не става война, но предполагам и украинците са си го мислили, а то какво стана там? Не виждам нищо цинично в такива въпроси - цинично е като се чудиш как да утрепеш котка, защото ти е нашарила колата - ей това даже е повече от цинично.Ай със здраве, добре е вденеш, че не само ти живееш на този цвят и че твоето мнение не е миропомазано, има и други мнения, които явно не уважаваш, когато не съвпадат с твоето.

Коментар

ele написа:
            Не, не сме във война, интересно ми е колко от вас ще отидат в армията, като ги повикат, и колко ще избягат някъде... Имаше доста полемики около българина, който избяга от Украйна, защото не искал да ходи да се бие, че бил страхливец, не щял да защитава новата си родина и такива неща... та ми е любопитно.
            Ами зависи.За да стане такава мобилизация, то трябва да стане нещо глобално.Примерно ако някой реши само нас да ни нападне, да кажем македонците, защото просто някой си луд при тях дошъл на власт и решил, че нашата територия някога си била тяхна, то сигурно ще се отзова, защото реално бих чувствал, че защитавам нашата си територия, тази на държавата ми.Но ако стане някаква глобална война и някъде си някой решил да се бие с друг, а ние като членове на някаква си организация имаме задължението да се присъединим към някоя от ония страни - нещо като 3-та световна война , то ще имат да ме търсят много усилено.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ele написа:
              Ай със здраве, добре е вденеш, че не само ти живееш на този цвят и че твоето мнение не е миропомазано, има и други мнения, които явно не уважаваш, когато не съвпадат с твоето.
              Еле, просто ме принуди да ти отговоря.Отговорих ти на въпроса и казах, че спирам но това, което пишеш е обидно.Виж моите и твоите постове назад и ще видиш кои отговарят на това определение.Айде спри се, моля те.

Коментар

Ох, Еленче, Еленче. Навсякъде си, дори и по време на война сигурно ще бъдеш в окопите.Та да ти отговоря поне аз на въпроса, дано ти донесе това по-спокоен и хубав 8-момартенски ден.Аз не бих избягал, и бих се отзовал на повиквателна, НО не за да защитя това нещо, в което за съжаление живеем в момента, а за да защитя близките си, семейството си и всички останали хора. Само заради хората, но не и заради "РОДИНАТА"!!!!
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

ele написа:
                  Не, не сме във война, интересно ми е колко от вас ще отидат в армията, като ги повикат, и колко ще избягат някъде... Имаше доста полемики около българина, който избяга от Украйна, защото не искал да ходи да се бие, че бил страхливец, не щял да защитава новата си родина и такива неща... та ми е любопитно.
                  За теб ще се бием кат сибирски тигри, Еле, бъди спокойна. Но я кажи освен близките ни , които няма да ни пратят да мрем, кой друг заслужава? Питам те, защото те имам за мъдра жена, която лесно разсъждава самостоятелно, за разлика от масата.
                  naskobg написа:
                  ele написа:
                  Ай със здраве, добре е вденеш, че не само ти живееш на този цвят и че твоето мнение не е миропомазано, има и други мнения, които явно не уважаваш, когато не съвпадат с твоето.
                  Еле, просто ме принуди да ти отговоря.Отговорих ти на въпроса и казах, че спирам но това, което пишеш е обидно.Виж моите и твоите постове назад и ще видиш кои отговарят на това определение.Айде спри се, моля те.
                  Колега, Еле е жена и може би не е военноотчетна, така, че нека ние мъжете да не заемаме позицията "повече няма да ти отговарям", а ясно да и обясним това, което я интересува. Щото не, че някой ще пита нашите майки дали да вървим някъде да трепем и да ни трепят, но и те са хора и може да имат мнение по въпроса. Като реши Европа да си събира вересиите от Гърция, рано или късно може да затрябват и българи
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Airfan написа:
                    Plastex написа:
                    E, че като я е карал преди 30 г да не би да не е ходил, още повече, че тогава се служеше и по 3 години. Да не говорим, че военнотчетни са и тия, които са служили преди 40 години. Въпроса е какво става с тия, които изплащат заем, че направо не ми се мисли...
                    Военоотчетни са всички служили до навършване на определена възраст (към 50-60 години, не помня тоно).
                    Проверих, ако съм разбрал правилно, сме военнотчетни до... 63 годишна възраст На младини ходих на един запас, едни над 60 годишни дедовци бяха на минохвъргачката, та освен калашника си мъкнех и нея.

Коментар

Plastex написа:
                      Колега, Еле е жена и може би не е военноотчетна, така, че нека ние мъжете да не заемаме позицията "повече няма да ти отговарям", а ясно да и обясним това, което я интересува.
                      Колега, айде де не се месиш. Ако прочетеш внимателно на въпроса съм отговорил ясно и точно.Колкото до това, че няма да отговарям - касае писаното за мен, ама защо ли ти обяснявам? Прочети и ще видиш!

Коментар

naskobg написа:
                        Plastex написа:
                        Колега, Еле е жена и може би не е военноотчетна, така, че нека ние мъжете да не заемаме позицията "повече няма да ти отговарям", а ясно да и обясним това, което я интересува.
                        Колега, айде де не се месиш.
                        Всички сме намесени. Явно е достатъчно интелигентна, за да засегне и други аспекти на една мобилизация, която не винаги може да е с цел защита на Родината. От кой да се защитаваме, и с бинокъл не се виждат никакви нападатели, но раздвижване явно има.

Коментар

Аз съм се клел на БКП и НРБ .Ангажименти към посерковците , които властват , нямам !
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

И какво, като не съм военноотчета нямам право на мнение ли? Тък като сме членове на НАТО и армията ни е платена, не виждам нито една причина да има хора в запаса и да се харчат пари за издирването на тия хора и поддържането на регистри.

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                              Аз съм се клел на БКП и НРБ .Ангажименти към посерковците , които властват , нямам !
                              Евала Хинчев,много правилно го каза.
                              EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                              EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                              FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

ele написа:
                                ... не виждам нито една причина да има хора в запаса и да се харчат пари за издирването на тия хора и поддържането на регистри.
                                Пак ти казвам - викай Пази Боже.Колега Хинчев, ти сериозен ли си?

Коментар

Working...
                                X