ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли запасняци
Collapse
X
-
За какво говоря? За това, че има хора, които няма да искат да се включат във евентуална война по една или друга причнина. Да се надяваме и молим да не става война, но предполагам и украинците са си го мислили, а то какво стана там? Не виждам нищо цинично в такива въпроси - цинично е като се чудиш как да утрепеш котка, защото ти е нашарила колата - ей това даже е повече от цинично.Ай със здраве, добре е вденеш, че не само ти живееш на този цвят и че твоето мнение не е миропомазано, има и други мнения, които явно не уважаваш, когато не съвпадат с твоето.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Не, не сме във война, интересно ми е колко от вас ще отидат в армията, като ги повикат, и колко ще избягат някъде... Имаше доста полемики около българина, който избяга от Украйна, защото не искал да ходи да се бие, че бил страхливец, не щял да защитава новата си родина и такива неща... та ми е любопитно.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ele написа:Ай със здраве, добре е вденеш, че не само ти живееш на този цвят и че твоето мнение не е миропомазано, има и други мнения, които явно не уважаваш, когато не съвпадат с твоето.
Коментар
-
Ох, Еленче, Еленче. Навсякъде си, дори и по време на война сигурно ще бъдеш в окопите.Та да ти отговоря поне аз на въпроса, дано ти донесе това по-спокоен и хубав 8-момартенски ден.Аз не бих избягал, и бих се отзовал на повиквателна, НО не за да защитя това нещо, в което за съжаление живеем в момента, а за да защитя близките си, семейството си и всички останали хора. Само заради хората, но не и заради "РОДИНАТА"!!!!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
ele написа:Не, не сме във война, интересно ми е колко от вас ще отидат в армията, като ги повикат, и колко ще избягат някъде... Имаше доста полемики около българина, който избяга от Украйна, защото не искал да ходи да се бие, че бил страхливец, не щял да защитава новата си родина и такива неща... та ми е любопитно.naskobg написа:ele написа:Ай със здраве, добре е вденеш, че не само ти живееш на този цвят и че твоето мнение не е миропомазано, има и други мнения, които явно не уважаваш, когато не съвпадат с твоето.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Airfan написа:Plastex написа:E, че като я е карал преди 30 г да не би да не е ходил, още повече, че тогава се служеше и по 3 години. Да не говорим, че военнотчетни са и тия, които са служили преди 40 години. Въпроса е какво става с тия, които изплащат заем, че направо не ми се мисли...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Колега, Еле е жена и може би не е военноотчетна, така, че нека ние мъжете да не заемаме позицията "повече няма да ти отговарям", а ясно да и обясним това, което я интересува.
Коментар
-
naskobg написа:Plastex написа:Колега, Еле е жена и може би не е военноотчетна, така, че нека ние мъжете да не заемаме позицията "повече няма да ти отговарям", а ясно да и обясним това, което я интересува.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
И какво, като не съм военноотчета нямам право на мнение ли? Тък като сме членове на НАТО и армията ни е платена, не виждам нито една причина да има хора в запаса и да се харчат пари за издирването на тия хора и поддържането на регистри.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Аз съм се клел на БКП и НРБ .Ангажименти към посерковците , които властват , нямам !EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар