Някой получавал ли е честитка, помните ли си местата за сборни пунктове, че по други форуми вече са навестявани от военните:http://hardwarebg.com/forum/showthre...B2%D0%B5%D0%B4 Иначе ще си е шоу, човек да погледа съвместни полети с натовски самолети: http://dnes.dir.bg/news/ukrina-balga...-18615640?nt=9
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли запасняци
Collapse
X
-
Здравей Колега,Такава не съм получавал, но за да има набиране на Запас, мисля че се искаше писменото одобрение на фирмата/ компанията, в която работиш.А реално погледнато баща ми преди около 6-7 години беше викан запас и мисля че ходи само за през деня... някакви лекции му бяха чели и това е.Иначе доколко ми направи впечатление е че мнението е от 2009 г.,а и след като България е член на НАТО и имаме платена армия, не виждам основание за такива повиквателни към цивилното население. Може и да бъркам разбира се.Не си спомням нито място, където би следвало да се явя ако получа такова де ))) , аз служих в Долна Митрополия и предполагам там трябва да ида.Относно да погледаш как нашите летят с Хамериканците, не мисля, че ще допуснат запасни наборници да им оглеждат техниката, но може и да греша.Поздрави.Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
-
Аз съм танкист, механик-водач и откакто съм се уволнил в далечната 1993 г. не са ми пращали повиквателна.А как ми се кара пак танк...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
piftho написа:...... мисля че се искаше писменото одобрение на фирмата/ компанията, в която работиш.
Коментар
-
Аз прочетох темата в компютърджииския форум.Има няколо страници само от шести март тази година...абе да ви кажа тия са по-големи спамъри и от нас То не бяха АК, гранати, гаубици, то бая мерене на пишки в тая тема...па един нямал топки (според старите кучета), щото не искал да мре за родината си, друг бил мноУ печен - нищо че е минал казармата преди 30++ години...а всичко започна от едно листче в пощенската кутия...Посмях се де...добре, че ми беше скучно, та имаше с какво да си запълня времето== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
E, че като я е карал преди 30 г да не би да не е ходил, още повече, че тогава се служеше и по 3 години. Да не говорим, че военнотчетни са и тия, които са служили преди 40 години. Въпроса е какво става с тия, които изплащат заем, че направо не ми се мисли...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Хаха, представям си как напред вървят чичета в пълно бойно снаряжение и като едни същински рамбовци, защото са били запас, громят врага на фронта, а в базовия лагер стоят нацепени бургаски батки на по 25-30 години, помпят унило по лежанките и току някой се провикне:- Имате ли нужда от нещо да ви донесем, куфари, вода или?А някай от "рамбовците" го скастря:- Млъквай, мухльо, не ходил в казарма, ще ми подвиква, отваряй там консерви, трай си и Остави на истинските мъже да се занимават с война.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
Plastex написа:E, че като я е карал преди 30 г да не би да не е ходил, още повече, че тогава се служеше и по 3 години. Да не говорим, че военнотчетни са и тия, които са служили преди 40 години. Въпроса е какво става с тия, които изплащат заем, че направо не ми се мисли...
Коментар
-
Не, не сме във война, интересно ми е колко от вас ще отидат в армията, като ги повикат, и колко ще избягат някъде... Имаше доста полемики около българина, който избяга от Украйна, защото не искал да ходи да се бие, че бил страхливец, не щял да защитава новата си родина и такива неща... та ми е любопитно.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар