Кире, единственото което ме спира е, че е в "Общи приказки" :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли запасняци
Collapse
X
-
Plastex написа:А обясни и защо плаща държавата на армия от /по нейно мнение, аз не познавам никви военни/ небоеспособни хора, които /тук вече и аз съм на подобно мнение/ стане ли дебела, хвърлят оставките и... няма да ги намериш да вземат даже последната заплата
Коментар
-
naskobg написа:Кире, единственото което ме спира е, че е в "Общи приказки" :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Жоре. И в моята и във всяка друга сфера вече се чувстваме нищожни пред немските си колеги, но тук иде реч за армия.Когато една Държава не може да я поддържа в бойна готовност и да осигури адекватна материална база и техника за нея, тогава нямана какво да се надява. За това аз писах по-горе, че сегашните ни Държавници много добре трябва да си опичат акъла, в какъв евентуален конфликт биха ни вкарали и в каква бойна готовност сме въобще. Преди време ни учеха, че Армиятае Държава в Държавата и така беше. Хладилниците навън бяха празни, а в армията бяха пълни. Не сме били по-богата Държава и тогава, но разликата е, че тогава имахме държавници ( каквито и да са били )с акъл в главите. Иначе и хората са го казали: Слаба войска - слаба Държава и обратно.И за да се върнем към темата. Ако сега има запас кои ще бъдат мобилизирани, след като половината от годното за това население не са ходили в казарма ?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Жоре. И в моята и във всяка друга сфера вече се чувстваме нищожни пред немските си колеги, но тук иде реч за армия.Когато една Държава не може да я поддържа в бойна готовност и да осигури адекватна материална база и техника за нея, тогава нямана какво да се надява. За това аз писах по-горе, че сегашните ни Държавници много добре трябва да си опичат акъла, в какъв евентуален конфликт биха ни вкарали и в каква бойна готовност сме въобще. Преди време ни учеха, че Армиятае Държава в Държавата и така беше. Хладилниците навън бяха празни, а в армията бяха пълни. Не сме били по-богата Държава и тогава, но разликата е, че тогава имахме държавници ( каквито и да са били )с акъл в главите. Иначе и хората са го казали: Слаба войска - слаба Държава и обратно.И за да се върнем към темата. Ако сега има запас кои ще бъдат мобилизирани, след като половината от годното за това население не са ходили в казарма ?
Коментар
-
И аз по темата - ще ги мобилизират и тях, ще ги обучат за 2 седмици и после законът на джунглата - по-силният оцелява.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:И аз по темата - ще ги мобилизират и тях, ще ги обучат за 2 седмици и после законът на джунглата - по-силният оцелява.
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:За споменатият по-горе : пише се ,,осирам’’ .VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Абе отколе си има една приказка: Където не е стъпил кракът на кашика, не е завладяно. Мани ги тия самолетните войни, дето още от виетнамската ги водят. То, ефектът от тях се вижда какъв е.А, и като съм тръгнал, не видях никъде в клетвата от онова време да пише нещо за Партията. Най-близкото е "...на своята социалистическа родина ".браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:Абе отколе си има една приказка: Където не е стъпил кракът на кашика, не е завладяно. Мани ги тия самолетните войни, дето още от виетнамската ги водят. То, ефектът от тях се вижда какъв е.А, и като съм тръгнал, не видях никъде в клетвата от онова време да пише нещо за Партията. Най-близкото е "...на своята социалистическа родина ".A17DTС/S
Коментар
-
slonikon написа:Не помня, аз служих по-късно. Пък респективно кво означава съвсем си нямам представа. Всъщност не мога да намеря текста на клетвата от ’94. По закон излиза, че трябва да е старата, щот новия текст влиза в закона от 1996, ма не ми се вярва нещо.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар