snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предимство при разминаване в тясна уличка
Collapse
X
-
Предимство при разминаване в тясна уличка
Етикети: –
-
Immortal написа:snake написа:Защото ако не става дума за този вариант, а за тясна улица, която е задръстена със спрели коли в едната лента, предимството е за този, който пръв е влязъл, независимо, че може да не е в "своята" лента.
-
Immortal написа:snake написа:Защото ако не става дума за този вариант, а за тясна улица, която е задръстена със спрели коли в едната лента, предимството е за този, който пръв е влязъл, независимо, че може да не е в "своята" лента.todorakiggg написа:спира и изчаква този на когото препятствието (паркирана кола или каквото е там) е в неговата лента.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:...... ако срещу него в улицата вече се движи друга кола - независимо кой е в правилната лента.
Коментар
-
Не съм го търсил в ЗДП или Правилника. Не ми и трябва - аз винаги давам предимство в такива ситуации. Ще потърся да видя дали такава ситуация е описана в ЗДП или Правилника, но не ми се вярва. Там се говори за заобикаляне на спряло превозно средство. Само че когато цяла лента на тясна квартална уличка е заета от спрели (най-вероятно неправилно) превозни средства, за какво заобикаляне говорим?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
naskobg написа:BO написа:Спрямо коя точка от закона?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Аз се движа в моята пътна лента. Ти искаш да навлезеш в нея. Дори и да си навлязъл аз не съм длъжен да те чакам, за да минеш - по закон. Удряме се някъде в 1/4 от моята страна, защото ти вече си бил минал 3/4 от въпросната улица. На какво основание ще ми кажеш, че аз съм трябало да те чакам?BO написа:Аз тръгвам и навлизам на 50 сантиметра в моята лента. .................. според "твоя" закон.
Коментар
-
naskobg написа:snake написа:...... ако срещу него в улицата вече се движи друга кола - независимо кой е в правилната лента.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
naskobg написа:BO написа:Спираш и се връщаш назад, защото аз искам да си мина по моята си лента. Това по закон.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
naskobg написа:BO написа:В този случай се млатим и кой ще е виновен според теб?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар