tomazo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
След ПТП - към коя ГО да предявя искания
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Аз, брат ми и още няколко познати имаме такива актове, точно за неспазване на дистанция. Логиката на полицаите бе, че удариш ли някого отзад си виновен, независимо от обстоятелствата и това, че всъщност сме спрели нямало значение. Парите си ги взех от застрахователя на оня, който ме удари и съответно моя застраховател е платил на предния. Гадното е, че ти признават само едната щета - тази отзад...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:Аз, брат ми и още няколко познати имаме такива актове, точно за неспазване на дистанция. Логиката на полицаите бе, че удариш ли някого отзад си виновен, независимо от обстоятелствата и това, че всъщност сме спрели нямало значение. Парите си ги взех от застрахователя на оня, който ме удари и съответно моя застраховател е платил на предния. Гадното е, че ти признават само едната щета - тази отзад...A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
gamma написа:Аз, брат ми и още няколко познати имаме такива актове, точно за неспазване на дистанция. Логиката на полицаите бе, че удариш ли някого отзад си виновен, независимо от обстоятелствата и това, че всъщност сме спрели нямало значение. Парите си ги взех от застрахователя на оня, който ме удари и съответно моя застраховател е платил на предния. Гадното е, че ти признават само едната щета - тази отзад...FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
BO написа:Искам съвсем често да ми кажеш - като е дошъл полицая, първия и втория (ти), казвате, че сте спрели и накрая един от зад ви удря. Ама полицая е решил и на теб да ти напише АКТ. Искам съвсем честно да ми кажеш дали така е станало.Да не се окаже точно така, както съм написал в горното ми мнение - ти си си казал, че си го ударил тоя отпред, защото бил спрял рязко, а тоя отзад те е ударил след това.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Коментар
-
gamma написа:BO написа:Искам съвсем често да ми кажеш - като е дошъл полицая, първия и втория (ти), казвате, че сте спрели и накрая един от зад ви удря. Ама полицая е решил и на теб да ти напише АКТ. Искам съвсем честно да ми кажеш дали така е станало.Да не се окаже точно така, както съм написал в горното ми мнение - ти си си казал, че си го ударил тоя отпред, защото бил спрял рязко, а тоя отзад те е ударил след това.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
При такива катастрофи при наличие на кар камера в колата на невинния и при желание на полицая да разгледа клипа може да се разбере кой кого и в кой момент удря. Остава само полицая да може да го оформи граматически в акта и протокола.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
BO написа:Тоя който е написал АКТ-а е бил пиян. А вие 3-мата, хайде двамата, защото първия бил невинен, е трябвало да си подадете жалба срещу съставянето на АКТ-а.Ти пусна ли жалба?И последен въпрос - може ли да ми кажеш по кой член ти е АКТ-а за "неспазване на дистанцията"? Това най-много ме интересува.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Коментар
-
Всъщност независимо кой се чувства виновен или не или както и да го представи пред катаджиите, ако има съставен акт и почти неизбежно след него и НП, то тогава има съд... и когато на много хора не им се занимава...е, тогава се се създава трайна привидност за липса на законосъобразност общо взето казано...и резулатата е, че си се оплакваме от ситуацията, но не на правилното място...
Коментар
-
jorko написа:Всъщност независимо кой се чувства виновен или не или както и да го представи пред катаджиите, ако има съставен акт и почти неизбежно след него и НП, то тогава има съд... и когато на много хора не им се занимава...е, тогава се се създава трайна привидност за липса на законосъобразност общо взето казано...и резулатата е, че си се оплакваме от ситуацията, но не на правилното място...
Коментар
-
Immortal написа:...Понятието "дистанция" се тълкува от закона единствено и само при ДВИЖЕНИЕ. Не и при спряно МПС....о.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар