Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да опазим колите си чисти от котки?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Re: кола

    kluchar написа:
    Едно решение малко валерян -нали от това се опияняваха и в едно торба и в офиса на 4лапи да си ги гледат Нали са за толерантно отношение към животните Около тях вече има малко котета те са до работата ми щото и те ги натовариха на кутии и ги закараха някъде.
    Абе колега, какви са тия съвети, които си раздавате в тая тема!? То не бяха отрови за мишки, то не бяха пушки, валериани - как може такова отношение към нищо неподозиращите животни!?Спрял си си колата на улицата и на котарака му хрумнало да си легне на нея на топло - чудо голямо! Прибери си колата в гараж или си я завий и готово. Но да се чудиш как да натровиш животното заради купчина ламарини, захвърлени на улицата - си е свинщина!Само си представи гротеската - промъква се някой си "смелчага" да заложи отрова на капака на колата, та като иде котката гладна и измръзнала - да го изяде и да умре, щото щяло да има после следи от лапи. Ако не беше жалко, щеше да е смешно...вместо да им оставите една торба уискас - отрова им гответе...

    Коментар


      кола и котка

      Който иска да има животно да си има но да си му осигори място за живеене и разкарване-за кучетата например не да ги карат в училищните дворове а после децата да се цапат както е в училището да нос Такава поразия прави животно ако напика например джанта няма спасение хваща бързо ръжда Ако си с нова кола и коте ти е надраска спасението ти е каско животни които трябва да са свободни са в гората а домашните в обора или вързани ако е куче например
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

      Коментар


        Домашните животни са си домашни животни. Но си остават домашни - който има котка знае много добре, че каквото и да прави, понякога те изпитват огромното желание да излязат навън и го правят и тогава, какво можеш да направиш, ако не успееш да я хванеш!? По вашата логика ти остава да ходиш и да си я намериш отровена ли? А да не говорим, че за да се докарат до там да се топлят по колите, то тези котки не са домашни, а живеят на улицата и целта им е да оцелеят и спасят и без това окаяното си състояние, което ги ПРИНУЖДАВА да се крият на топло покрай колата. Естествено специалисти, като тези с пушките и валерианите са решили, че те нямат право да живеят, защото са на улицата - страшна логика! Аз разбирам, но животинчето да те е нападнало, надрало, захапало - тогава трябват мерки, защото може и да е болно. Но заради това, че се опитва да се сгрее да получи порция отрова!?? А с птиците, които оставят приятни петна - тях какво да ги правим? А за охлювите, които пак цапат ако полазят колата - за тях не си ли мислил? Така както разсъждаваш, ти се очертава много за убиване - давай. Къде е човещината, колега?Въобще от тази тема според мен няма никакъв смисъл и администраторите трябва да я махнат по най-бързия начин, защото е срещу всякаква нормална логика!

        Коментар


          Аз мойта кола вече я паркирам до места където ходят повече хора. На котките не им е комфортно да спят когато им е навалица .

          Коментар

          Working...
          X