Че на тебе какво ти пука, важно е кач пара е боята /най-важното дори/, колко трудно се изправя ламарината и други вълнуващи и жизненоважни неща. Дреме ти за какъв те помислиха всички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да опазим колите си чисти от котки?
Collapse
X
-
ФАКТ ,че не можеш да стопанисваш правилно така скъпоценната ти скъпа количка .Интерсено как ще преживееш бързото обезценяване на тази така качествена и модерна сглобка И ти не гледай по ф-ра от доверения сервиз по застраховка за колко са ти боядисали колата :D p.s. на фона на така написаното -тенекиялюбец доста така перверзно звучифиатче Браво 2.0
Коментар
-
Humppa
pi4_s_bravo написа:...Ама май само си ги обичате така отдалеч да не ви цапат вкъщи ,пък някой друг да чисти бълхи от тия котки...
Коментар
-
Добре да го кажем така: Какъв съвет ще ми дадете, за да мога законово да се отърва от котките развъждани от комшия. Как законово да въздействам на този човек? Съвсем закономерен въпрос, смятам, и както може да се убедите от постовете ми преди, нямам намерение да тровя и трепя котки. Или ми препоръчайте фирма, която ги лови и ги прибира гадините. И аз имам котка вкъщи, ака вкъщи и си и рина лайната, обезпаразитена и чиста е, не ходи да цапа другаде! Между впрочем, миналото лято дадох 200лв. за антибиотици и прегледи на животното, точно заради тези комшийски котки, защото беше заразена с нещо от кофляците. Наистина е важно да ги разкарам тези животни. Пречат, замърсяват, опикават навсякъде, дерат ми колата, одрана ми е и входната врата, носят бълхи и зарази! Ще помоля модераторите да заключат темата, ако следващия пост е обиден и насочен към някой от форума!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Добре да го кажем така: Какъв съвет ще ми дадете, за да мога законово да се отърва от котките развъждани от комшия. Как законово да въздействам на този човек? Съвсем закономерен въпрос, смятам, и както може да се убедите от постовете ми преди, нямам намерение да тровя и трепя котки. Или ми препоръчайте фирма, която ги лови и ги прибира гадините. И аз имам котка вкъщи, ака вкъщи и си и рина лайната, обезпаразитена и чиста е, не ходи да цапа другаде! Между впрочем, миналото лято дадох 200лв. за антибиотици и прегледи на животното, точно заради тези комшийски котки, защото беше заразена с нещо от кофляците. Наистина е важно да ги разкарам тези животни. Пречат, замърсяват, опикават навсякъде, дерат ми колата, одрана ми е и входната врата, носят бълхи и зарази! Ще помоля модераторите да заключат темата, ако следващия пост е обиден и насочен към някой от форума!ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:Проблема не е малък и не е от днес. И аз съм против избиване на животинки, но болестите, които носят не са малко. Отделно, че кучетата стават агресивни. Когато бях ученик, една баба в края на блока хранеше уличните кучета...а сега си представете години наред как ходех до спирката. С камък в ръка или с нагласата да бягам...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Kay_ написа:Проблема не е малък и не е от днес. И аз съм против избиване на животинки, но болестите, които носят не са малко. Отделно, че кучетата стават агресивни. Когато бях ученик, една баба в края на блока хранеше уличните кучета...а сега си представете години наред как ходех до спирката. С камък в ръка или с нагласата да бягам...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
BO написа:Kay_ написа:Проблема не е малък и не е от днес. И аз съм против избиване на животинки, но болестите, които носят не са малко. Отделно, че кучетата стават агресивни. Когато бях ученик, една баба в края на блока хранеше уличните кучета...а сега си представете години наред как ходех до спирката. С камък в ръка или с нагласата да бягам...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Така се става мъж в България Сега си спомням, че като малък умишлено минавахме с балканчетата покрай едни такива зли...Адреналинa е голяма работа"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
van_dal написа:ele написа:van_dal написа:"Умния" българин влиза в която и да е тема с цел да обесни на автора колко е прост!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
pakumba написа:п.с. пожалих го и не го отрових както се полагаше
Коментар
-
M5kov написа:Така се става мъж в България Сега си спомням, че като малък умишлено минавахме с балканчетата покрай едни такива зли...Адреналинa е голяма работаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар