Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да опазим колите си чисти от котки?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да опазим колите си чисти от котки?

Всеки път е едно и също, при току що измита кола я паркирам пред блока. На другия ден я намирам осрана от кал и котешки стъпки. Е полудявам, не стига че мърлявите съседи като си отварят вратите ме одират, ми сега от 1 месец няма оттърване от тея гадини, а не ми се иска да прибягвам към крайни мерки. Има ли някакъв препарат или вещество, който ги гони?

Аз имам същия проблем, дори по-голям, живея в къща с малък двор и навсякъде е маркирано и смърди и не мога да се отърва от гадините. Имах идея да търся капан да ги хващам живи и да ги изхвърлям извън границите на града....
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ако котките са много, значи кучетата са малко
      Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Жал ме е да ги тровя, но ако се наложи ще го направя. Не е работата с кучета да се плащат, ами бабките да не ги хранят. Прочетох че от амоняка бягали, само че къде да търся за амоняк ?

Коментар

Колеги, като ви е толкова свидно за колите си намерете си гараж. Кола оставена навънка, дори да няма котки, все може нещо да и се случи.Не забравяйте, че убиство на животно се наказва със затвор и хич не ви прави чест за едните лапички по капака и тавана да правите такива изказвания!!!!!!!!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

По-миналата година и аз питах същото.Малко след това някой комшия ги натрови-беше пълно с умрели котки и котенца покрай блока и под колите,но от тогава нищо не се навърта.Останаха гълъбите...
            Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
            ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Намажи капака с валериан
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Не е точно така... поне тук. Ако живеехме в нормална държава, щяха да приберат котките в приют, да се кастрират най-малкото, та да не се рамножават. Тука в Бг, обаче няма кой да се занимава с тези крайно ненужни работи, затова потърпевшите трябва да си траят ли....

Коментар

От котките няма отърване. Поне не и в Пловдив. Една умре - две идват. Валериана не е добра идея - ще събереш всички котки от квартала на едно място и ще слушаш симфония, пък някои котки дори стават агресивни и резултата може да не е само стъпки по колата... Единственото спасение е да не се хранят и сами ще изчезнат.
                  Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

M5kov написа:
                    Намажи капака с валериан
                    Това нещо не ги ли привлича? Аз знам, че ги привлича и ги прави като пияни, а може и да греша.Кучето не е добра идея, защото котката се качва на тавана и кучето по нея, дори и да не се качи ламарините и боята стават на г*з.Викай някои да дойде и да ги прибере, принципно това е начина.

Коментар

Няма оттърване, преди години ми спяха на седалката на моторетката, сега комшийските кучета ми пикаят на полираните джанти.
                      LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                      ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Има фирми, които се занимават с прогонване на котки и кучета. По тънко може да минеш, като си купиш препарата и напръскаш колата :D и около нея.
                        Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

Точно това ме интересува, кой е този препарат?

Коментар

https://www.google.bg/webhp?sourceid...82%D0%BA%D0%B8
                            Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

Ще се пробва някой, после ще споделя ... Иначе не знаех че и такова нещо са измислили

Коментар

Working...
                              X