Всеки път е едно и също, при току що измита кола я паркирам пред блока. На другия ден я намирам осрана от кал и котешки стъпки. Е полудявам, не стига че мърлявите съседи като си отварят вратите ме одират, ми сега от 1 месец няма оттърване от тея гадини, а не ми се иска да прибягвам към крайни мерки. Има ли някакъв препарат или вещество, който ги гони?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да опазим колите си чисти от котки?
Collapse
X
-
Аз имам същия проблем, дори по-голям, живея в къща с малък двор и навсякъде е маркирано и смърди и не мога да се отърва от гадините. Имах идея да търся капан да ги хващам живи и да ги изхвърлям извън границите на града....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Колеги, като ви е толкова свидно за колите си намерете си гараж. Кола оставена навънка, дори да няма котки, все може нещо да и се случи.Не забравяйте, че убиство на животно се наказва със затвор и хич не ви прави чест за едните лапички по капака и тавана да правите такива изказвания!!!!!!!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
От котките няма отърване. Поне не и в Пловдив. Една умре - две идват. Валериана не е добра идея - ще събереш всички котки от квартала на едно място и ще слушаш симфония, пък някои котки дори стават агресивни и резултата може да не е само стъпки по колата... Единственото спасение е да не се хранят и сами ще изчезнат.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
M5kov написа:Намажи капака с валериан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар