Има един котак живее във входа и около блока много го харесваме обича да си лежи по пикапа ми ама е хубавец
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да опазим колите си чисти от котки?
Collapse
X
-
Като ви пречат котките, намерете гаражи. И моята е цялата на стъпки сутрин, но откакто са тук котките, няма плъхове.А заради плъхове два пъти съм правил инсталация на коли. Зимата влязат на топло, докато още не е изстинал съвсем мотора и правят поразии. На един съсед му бяха влезли в купето даже и прояли инсталацията под таблото.
Коментар
-
Намират се колеги дето изкарват ловците "абсолютни престъпници" защото стрелят по животни, а в същото време са готови да трепят котки, защото им стъпвали по колите...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
chaveto написа:pakumba написа:п.с. пожалих го и не го отрових както се полагашеVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Идват и приспиват кучето, като след това го закарват на друго място където вече го приспиват завинаги. А не идват с двуцевката и да го оставят да лежи там където е застреляно. Защото точно така беше преди около 30г кучетата бяха застреляни докато стояха вързани на сенджир. Гърми два пъти в него става и си заминава без да ти дават никакво обяснение Стопанина си знаеше защо идват, и нищо не можеше да каже след като кучето е нападнало без причина случаен минувач по улицата.
Коментар
-
Ясно! Щом става безшумно и не е пред очите на хората - значи може да се убива и е "хуманитарно".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Как па ше ми влезне в двора и ще ми застреля кучето :D Вие още малко и нова история на България ще измислите ...Навремето в нашия квартал кучкарите с камиона не смееха да минават ,божкеее заради една джина що бой им бяхме фърлили .Авно за 80-90те години легенди ще се носят след време къв див запад е било в България и всеки е ходил с пищовафиатче Браво 2.0
Коментар
-
mitaka_71 написа:пп.А не знаех че в "Чистотата" са започнали да рециклират и автомобили :D
Коментар
-
chaveto написа:mitaka_71 написа:пп.А не знаех че в "Чистотата" са започнали да рециклират и автомобили :DLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
mitaka_71 написа:Това пък какво общо има с ламарините на автомобила,а и най-вече с темата: "Как да опазим колите си чисти от котки"?!mitaka_71 написа:пп.А не знаех че в "Чистотата" са започнали да рециклират и автомобили :D
Коментар
-
sasho_n2 написа:В крайна сметка от шест страници с мнения никъде няма един конструктивен и законовосъобразен съвет за опазване с изключение на съвета за гаража...Някой да е намерил читав препарат, който ги отблъсква ( изключвайки отравянето) ????Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Nino не се бях сетил за ракийка и ще пробвам, иначе готин аватар имаш(гледа сериозно) :D . Аз още не съм ходил до зоомагазин, че до миналия ден валеше и нямаше смисъл да слагам каквито и да е препарати.Познат ми каза тотален препарат, който преди време използвал за мишки (ЛАНАТ) . Та тая шматка сложил от отровата в риба и я разхвърлял по двора. Познайте ефекта - половин чувал котешко.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар