Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да опазим колите си чисти от котки?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тия препарати не работят, ако искаш ще ти подаря пълно шише, което взех да пръскам градинките да не рови кучето, а то напук на всичко ги направи на решето. +1 за xctr. Ако съседът ви издере колата, и него ли ще тровите?
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Пробвайте по-добре да отровите бабичките които ги хранят Около нашия блок имахме сериозен котешки проблем , като бяха започнали да стават и агресивни. Обадиха се на фирмата която прибира бездомни кучета и прибраха за 1 ден 20-на котки. Оттогава няма сериозно присъствие.
      Brava 1.6 ELX

Коментар

Колега, хайде по-спокойно с живота на котенцата.Аз обичам животните, имам котка... И чесно казано, ако видя някой че малтретира животни - откачам.А по темата, ако толкова те е грижа за купчината ламарини - намери си гараж!!!

Коментар

Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

Полираш с един парцал + паста и готово :/Да караме бентлита, че да се ядосваме, пък той капака е 20 лв.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Ей този околоблоков хубавец най-редовно ми прави лапички по колата. Не му се сърдя, защото много гальовно мърка, като го погаля и почеша зад ушенцата и по гушката.
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Всички които са за запазването на живота на милите животинки. ЩЕ ВИ НАПОМНЯ, ЧЕ ЖИВЕЕТЕ В БЪЛГАРИЯ !!! Лично аз организирах подписка в квартала и я адресирах до кмета, понеже един комшия развъжда над 50 котки и ги пуска навън, беше му съставен акт и до там, развъждането продължава, как шредлагате да действам?. Не говорим само за одраскани капаци !!! Говорим за бълхи, говорим за страхотна смрад, целия ми двор е опикан и омърсен, до сега не съм убил нито една котка, но когато няма организация, която да се занимае с проблема, трябва сами да си го решаваме, ако трябва и по долнопробни начини!
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Той "човеко" е виновен, не котаците :/
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Нямам думи. Чета у ви се чудя на акъла и потребностите. Не ви пречат мръсните кални улици. А животинките. До колкото рабирам няма проблем всяка седмица да се мие колата по два пъти, от прахта и калта , но е голям проблем че има някоя друга лапичка по капака. Ми решението е просто като един колега е писал по нагоре гараж.

Коментар

Да ама поне в Пловдив, да имаш гараж пред блока е почти толкова сложно колкото и да убиеш човек по законен начин... Убийството на котка е адски тъпо действие, защото както написах в предишния ми пост идват две нови. Де факто проблема с котките, всъщност не е проблем, а природен закон - По неестествен начин (чрез улавяне и кастрация) беше намалена популацията на кучетата, следователно се увеличиха котките, защото нямат друг естествен враг. Като добавим, че в Пловдив се допуска една основна грешка със сметоизвозването - извозва се сутрин - цяла нощ мишки и плъхове имат достатъчно време необезпокоявано да се нахранят, което увеличава и тяхната популация. Това води и до увеличаването на храната за котките и от там - още котки. Та какво искам да кажа - за да се спре неестествено бързото увеличаване на броя на котките (а и не само тяхната, ами и тази на следващите по хранителната верига, защото ако няма котки ще последва увеличаване броя на гризачите), трябва самата община и населението на града да се организират, да се направят съвсем малки промени и да се променят някой просташки навици на българина, които ще решат тези така наречени проблеми, а не да мислим как да прогоним котките от моята кола, върху тази на съседа.
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

И при нас има котелюбци при гаражите - пълно е с бълхи и редовно си ги носим у дома. Та говорих с човека ди си ги прибере у тях (котките, а не бълхите), ама не вдява...

Коментар

Airfan написа:
                          И при нас има котелюбци при гаражите - пълно е с бълхи и редовно си ги носим у дома. Та говорих с човека ди си ги прибере у тях (котките, а не бълхите), ама не вдява...
                          Затова сядам с въздушната пушка и чакам. Щом някой наруши периметъра (мине оградата) и получава олово в задника. Преди много време така една съседка на другия край на улицата си гледаше кокошки и ги пускаше по улицата. Цялата улица насрана и като тръгнеш да минаваш няма минаване. Е един ден минах малко по бързо и се вдигна перушина до небето Щом не става с добро минаваме на варианта с лошо.

Коментар

Всеки сам да преценя за него си как му е по-добре. Живеем в един свят където нищо не е наред,следователно човек се озлобява и всяко малко нещо което идва в повече го дразни. Какво означава "купи си гараж" , ами ако нямам възможност ... и въпреки това ако си взема няма да се оправи положението. Недай си боже някое дете да хване някаква болест от тях, еми да ви "пикам и на животинките". Лично в моята къща що котки се е гледало, но винаги сме правили ваксини и обезпаразитявания, а за уличните не е естествената им среда, моля ви се, затова не ги съжалявайте, напаст са си както и да ги погледнете си остават паразити, които разнасят гнусотии също като мишките. Какво правят фирмите, които ги събират от улиците - половината се кастрират, другите се приспиват... Е не е ли същото?! Както и да е нека нека не превръщаме дискусията в спор. Ще се пробва препарат за отблъскванеЕй забравих да ви честитя .... ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ БЪЛГАРИ, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

Коментар

Не ме притеснява това, че ходят по колата, притесняваме когато се заврат в двигателния отсек и може да стане беля и на колата и на животното, возил съм на 12 км едно малко коте без да разбера, което се беше в/у на всмукателния колектор, като спрях чух мяученето и тогава го немерих, после колкото пъти го магах от там то все се навъраше вътре, голямо гонене падна.
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

кола

Аз съм на мнение че трябва да се прибират котките и кучетата Опасно е това да се навре животно при двигателя Случвало ми се е на друга кола като вдигнах капака да сложа ECU и там имаше котка та ме уплаши .
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                                X