Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложете поялник за домашни условия?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предложете поялник за домашни условия?

Здравейте. Търся поялник до 50 лева. За домашни условия, тук-там някоя платка, калайдисване на кабелче, дребни работи. По принцип съм се спрял на такъв със станция и да е на 220... Да не му търся адаптери и т.н., реално ще ги ползвам у годината 2-3 пъти, ама да знам, че имам. http://www.elimex.bg/product/58245/s...htmlЛично съм се спрял на този, но не знам W как са за един поялник. Мнение, нещо?Ако знаете друго добро, споделете.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

И аз мисля да си взема , че ми писна да разнасям от офиса, а да ми потрябва един път в месеца и нямам. Та гледъл съм го този от Елимекс, ама се отказах и чакам да пуснат в Lidl за 19 лв. Същите са освен на външен вид, ама каквото съм взел от там работи много добре. И три години гаранция си е добре. Мое мнение!
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

За дома си е екстра!
      Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
      Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

http://www.stbbg.com/?page_id=21&record_id=7339Имам такъв , работи си доволно.Ако ти трябва поялник за това за което си го описал мисля че този ще ти е повече от подходящhttp://www.stbbg.com/?page_id=21&record_id=7300 Имам и такъв, преди да купя станцията вършеше идеална работа. Моят в син. Не че много ползвам и станцията вече де. Но този си има регулация, и си е на 220В. Ако го ползваш 3 пъти в годината, няма да ти заема много място в чекмеджето.Разгледай този сайт, мисля че цените им са доста по добри от елимекса.Поздрави.
        Bravo JTD 105 '98

Коментар

Колега да предложа и аз ето тая станцийка: http://www.elimex.bg/product/31533/s...vane-zd99.html Много доволна, на старата ми работа ги сцепвахме нон стоп и няма проблеми, човки има също по размери, толкова ми хареса че си купих и за вкъщи един както викаш за разни дребни работи. Друго, ако се спреш на него помня че на доста места го търсих и беше м/у 30-40 лева, а един колега ми го намери за 15 от магазин тук, имена няма споменавам да не правя реклама
          Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
          Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Аз съм навит един газов да си закупя. Няма нужда от кабел и за колата е супер.
            Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

За домашна употреба 50-60 вата е добре, според мен. Моя беше 80 и за дребните детайли, ми идваше доста дълъг.
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Според мен не ти трябва станция. Трябва ти поялниче със сменяеми човки и 3-4 модела човки. Години наред ползвах немско 30-ватово поялниче и ми вършеше прекрасна работа.Но имаше сигурно 10 вида човки. Формата и размера на човката е много по-важна от температурата.

Коментар

Аз съм с ей това-http://www.elimex.bg/product/58224/s...ane-zd927.htmlВзех го да си свърша малко работа, а се оказа много читава машинка :D Направо за без пари.
                  207 тиква автомат
                  новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Вземи си евтино китайче, като се прецака човката, наблегни на качествена такава и ще си доволен.30-40w са ти достатъчни за целите ти.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Станцията е излишна според мен. Представи си как трябва да запоиш нещо на високо, кой ще ти държи станцията. В моя случай осветлението на окачения таван, и ако не бях с обикновен без станция щеше да е тегавиня. Колкото до ватове моя е 40 и е идеален. Другото което според мен е важно е да е с остра човка или ако са сменяеми да си вземеш задуължително остра за нещо по-дребно.
                      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                      182A4.000 IAW49F
                      LPG - Lovato EasyFast
                      ----------------------------
                      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

На обикновен може да се сложи диод и да спадне мощността. А за повече екстри се слага и един микро бутон който премахва диода и мощността се връща :D

Коментар

Влезнах с намеренията да търся със станция поялник в един магазин, но не намерих и рискувах с поялник като този;http://www.stbbg.com/?page_id=21&record_id=730015 лева, но пък върши работа. На 350 го сложих и след няма и 1 минута ми топеше тинола. Доволен съм от него. Спести ми 10 лева за нови слушалки, след като им запоих жака с него.
                          Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
                            Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Дайте сега предложение за читав и поносим като цена, газов поялник
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X