Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

малко странно хендс фрее

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

малко странно хендс фрее

http://www.impas56.com/index.php?m=3...6fколеги, някой ползвал ли е такова нещо? не искам да слагам хенд фрее, а това ми прилича на добра алтернатива на кар каит, то си е и такова де. само не можах да разбера как става връзката със самия телефон
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Re: малко странно хендс фрее

pakumba написа:
    http://www.impas56.com/index.php?m=327&pid=4061.3&prodid=5583&lang=1&prod _name=УНИВЕРСАЛЕН%20HAND-FREE%20KIT%20VV4&zoom=1&PHPSESSID=09f2921845bd5341 e5e7039616a1776fколеги, някой ползвал ли е такова нещо? не искам да слагам хенд фрее, а това ми прилича на добра алтернатива на кар каит, то си е и такова де. само не можах да разбера как става връзката със самия телефон
    Така като гледам - няма връзка. Това дето стърчи от запалката ми прилича на НЧ усилвател а в щипката - микрофон.Защипваш я в горния край на телефона и така безжично се прехвърля сигнал към усилвателя.Това е предположение де, не съм пипал такова нещо и мисля да си го спестя.Наподобява ми на онея глупости с форма на касетка с които можеш да си слушаш МП3 плеъра (например) на касетофона в колата
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Може да е като Bluetooth

Коментар

Mindzu написа:
        Може да е като Bluetooth
        мислех си го, но не ми се вярва. прекаленои сложна е технологията блутуут за тази джаджа.
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Това нещо ползва микрофона на телефона и само усилва сигнала от слушалката му. В щипката има микрофон който се закрепва върху слушалката на телефона.

Коментар

ясно, това е бахти простототията :D
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

едни подобни на тва ги подаряваха с някакво списание грехота е да се дават тия пари

Коментар

Имам такова служебно - супер простотия.На щипката има микрофона а това дет се слага в запалката има усилвателче и говорителчи и ти усилва звука за да чуваш. Тебе те чуват от микрофна на самия телефон и трябва доста да крещиш особено ако си го цложил по-далечко от тебе.
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                X