Отново едно изказване на английски медий вестник таимс мисля че казаха казва че българите и румънците след приемането на страните ни в ЕС като емигрират ще доведат до нова спин вълна. Така казаха по новините не мислите ли че е време нашето правителство да реагира по някакъв начин.Какво е вашето мнение колеги?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Англия- българи и румънци ще докарат нова спин вълна
Collapse
X
-
По принцип съм против продажбата на земя на чужденци... т.е. нещо като отдаване под наем за 100г например - може, но продажба ... Но както и да е вече е факт и явно са ни натиснали за това от там дето дават парите... Та си мисля, как ли ще им се хареса и ние да решиме докато има ограничения за равноправие спрямо БГ, за съответните държави да нямат право да купуват наши земи? А? Я да ги видиме тогава... ще им се спече според мене, щото разните му там германци и др. като изкупят най-лакомите парчета, после англичаните ще си ги прекупуват с доста по-солена надценка... Ама понеже всичките ни политици са дупедавци... Айде да се не ядосвам...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
аз ли съм най-циничният от тоя форум ? това с английските медийни изяви ми прилича на режисирана кампания. Забележете, че ги пуска тия писания един таблоид за широките народни маси -- "Сън" (не е Таймс, който е уважаван вестник).Вижте, след 01.01.06 ще има хора, които ще тръгнат за натам. Въпреки забрани и пречки. А като стигнат ще им се каже, "скийте ся пичове, вие сте престъпници, носите спин, гадни сте, жестоки сте, търговци на наркотици сте" и прочие гадости каквито там се сетят. И като се кажат тия работи, следващата дума ще бъде "...а сега, ако искате да останете .. само нелегално .. и ще ви плащаме по-малко отколкото и на най-изпадналите африканци, пакистанци и тн.". Факт е, че имат нужда от еФтинка работна ръка. А хората, които ще отидат, няма задължително да са най-големите скапаняци. Все пак сме европейска, макар и бедничка страна. Ще си осигурят хора, с които ще могат да правят каквото си искат - главно да не им плащат. Четох някъде из нета за експлоатирани като роби имигранти в Италия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар