Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за автокъща/търся си Мултипла ;)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за автокъща/търся си Мултипла ;)

Привет, колеги!Оглеждам за читава Мултипла, но обявите принципно за такива хич не са много...Общо взето ми харесаха основно тези двете:http://www.cars.bg/c926008http://www.cars.bg/c897309От Варна съм и ще се разхождам - няма как. Но поне да съм подготвен какво да очаквам. Че по телефона всичко е повече от добре...Та питането ми основно е за тази автокъща МЛАДОСТ (по възможност и за конкретната кола, ако някой случайно и е обръщал внимание) -> как са им колите; коректни ли са; в какви граници са склонни да договарят... гледам продават не малко талянки...Пък и ако има колеги с впечатления от кърджалийския търговец - още по-добре...Иначе другите ми алтернативи са Ксара Пикасо/307SW - там има доволно по-голям избор, но сякаш предочитам още една италианка в гаража. :D А и ако някой предложи конкретна помощ в избора - ще има почерпка!Благодаря предварително!

На снимки и двете изглеждат добре, но ако аз си избирах кола, бих се спрял на кърждалийската Но задължително през сервиз и диагностика! Като видя (или чуя) белетристики от рода...единствен собственик, 1908-ми набор, зъболекар, я какво е това - забравил си е бастуна в багажника... светва ми сигнална лампичка и бягам надалеч Вярно е, че трудно се намират читави, дано да попаднеш на твоята, за да има после
    Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
    FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

Ако колата няма номера, как се кара до сервиз за диагностика? И изобщо джамбазите съгласяват ли се на това?

Коментар

r51 написа:
        Ако колата няма номера, как се кара до сервиз за диагностика? И изобщо джамбазите съгласяват ли се на това?
        Е как пък не?

Коментар

naskobg написа:
          r51 написа:
          Е как пък не?
          Е как пък да! То на Горубляне 8 от 10 даже се мръщят като искаш да я подкараш по улицата.
          Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
          Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Xaus написа:
            naskobg написа:
            r51 написа:
            Е как пък не?
            Е как пък да! То на Горубляне 8 от 10 даже се мръщят като искаш да я подкараш по улицата.
            Еми не. Проблемът си е твой с полицаите. Никога не съм имал проблем с това аз.

Коментар

Преди няколко дни, пред сервиза закъсаха едни момчета с поло току що закупено от горубляне. Оказа се че генератора не зарежда и аб издъхна. Лампата за акумулатора не свети! Аз лично автомобил без регистрация не бих си закупил никога. Тествам го 50-100км и тогава плащам. В сервиза съм се нагледал на много глупости. Особено ако автомобила е със сменено масло, значи е М10Д. Купувам автомобил само от частно лице!
              Brava 1.6 EL 16V 103 hps '96 ГИ Фобос

Коментар

gaz написа:
                ......Купувам автомобил само от частно лице!
                Което го е купило, видяло е че не е читав и го продава. :D Носиш си лаптопа, четеш го в автосалона. Тестваш го как върви и си готов. Ако не можеш всичко това сам, ползваш жокер "Обади се на приятел".

Коментар

Как да го тестваме без регистрация? Щом е в автокъща да не би предишния собственик (баба от Италия) да е бил супер доволен от автомобила Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

gaz написа:
                    Как да го тестваме без регистрация? Щом е в автокъща да не би предишния собственик (баба от Италия) да е бил супер доволен от автомобила Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                    Ами така колега, в локалното. Да не говорим, че съм карал до КАТ в Пловдив, защото изпуснах предния ден регистрацията.Колкото до бабата от Италия - като добавиш и още един чичко от България нещата по-добри ли стават? :D

Коментар

В локалното без регистрация, застраховка, преглед....... Поне 6 месеца лишаване. Работя в сервиз и мога да кажа че доста хора има които си поддържат колите и то с хубави части. За съжаление повечето колеги от форумите не могат да си позволят това и почват да се пазарят и да търсят втора употреба ......

Коментар

gaz написа:
                        В локалното без регистрация, застраховка, преглед....... Поне 6 месеца лишаване. .....
                        Знам колега! И по-горе го казах. На мой риск си е.
                        gaz написа:
                        За съжаление повечето колеги от форумите не могат да си позволят това и почват да се пазарят и да търсят втора употреба ......
                        Аз лично купувам винаги най-доброто.Айде да спрем, че сме доста извън темата. :D

Коментар

Колега ясен си за повечето хора-ти си джамбазин на дребно. Вземаш от познат търговец с автосалон една трошка,излъскваш я отвън пускаш една пароструйка на мотора и го мажиш с шарлан,доливаш антифриз и масло,сменяш ремъка ако нещо тропа много лошо го ремонтираш и регистрираш. След това пускаш обява че продаваш напълно "обслужена" кола като в цената частите по ремонта са с 20% по скъпи отколкото си ги купил и труда-минимум 50 лв. на ден Да обаче някои гадняри като мен искаме да си купим коли "необслужени" с неизмити мотори и седалки демек да няма БГ автомонтьорско присъствие преди покупката. Междувпрочем много ти е скромен профила?
                          LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                          ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Re: Питане за автокъща/търся си Мултипла

Пък и ако има колеги с впечатления от кърджалийския търговец - още по-добре...Колега, познавам търговеца аз съм купувал три коли от него. Коректен е и колите са му в добро състояние. Мултиплата не съм я гледал но утре ще мина и ако те интересува ще ти пиша какво и е състоянието.
                            Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Re: Питане за автокъща/търся си Мултипла

nnikin_n написа:
                              ...Колега, познавам търговеца аз съм купувал три коли от него. Коректен е и колите са му в добро състояние. Мултиплата не съм я гледал но утре ще мина и ако те интересува ще ти пиша какво и е състоянието.
                              Много ще съм благодарен, колега!

Коментар

Working...
                              X