Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Закупуване на кола - Внос.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подкрепям колегата. Просто няма такъв кеф, да караш 5ак. И аз съм карал, и на мен ми е мерак пак да карам, такова нещо.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

R1d3r написа:
      tomazo написа:
      след като си потрошил толкова бегачки от каране ,не ти ли стана ясно ,че това браво хич не е бързо .Ако ти се наливат пари в дараци и антики има къде къде по добри предложения .Докарваш си една английска инпреза или ево 9 щом умееш обръщалките и си шампион за без пари бегачки ,няма пък ако ти се дават маса пари замисли се дали не ти се кара нещо по луксозно :D
      Отдавна не гона скорост. Мъркането на петака ми липсва , нали знаеш които с кфото е закърмен това си търси.
      аз знам ,ама не само 5-таците мъркат и вървят ,това исках да намекна
      фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
        Много далеече отиваме вече за друг глас говорим като става въпрос за Ево или Суб...бая хляб имам да изям ,че дали и въобще някога ще стигна тоя стандарт ;DТука нещата пак могат да излязат извън контрол ,но в рамките на разумното мисля ,че можеш да си позволиш нещо такова.Това Бордото не е ли в движение вече ? Или още си го караш?

Коментар

R1d3r написа:
          tomazo написа:
          Много далеече отиваме вече за друг глас говорим като става въпрос за Ево или Суб...бая хляб имам да изям ,че дали и въобще някога ще стигна тоя стандарт ;DТука нещата пак могат да излязат извън контрол ,но в рамките на разумното мисля ,че можеш да си позволиш нещо такова.Това Бордото не е ли в движение вече ? Или още си го караш?
          и аз като теб бях луд по тоя модел фиат :D налях пари толкова колкото не струва като нов ( след време разбрах ,че не си е заслужавало )3 двигателя съм му гръмнал ,3 съединителя и 2 ск.кутии :D От много години го ползвам само за офроуд с доста промени по окачването .итинска загуба на пари ,нерви и труд .( аз затова си го държа ,той реално е чисто нов ,ако изключим външния вид) Сега кеф мисля е кола 200+ коня автоматик и звука, който да чувам е само умерените басове на радиото p.s. отделно на бравото освен, че е дърто като модел и липсва най-голямата екстра -БАГАЖНИК p.s.2 ако приемаш съвети ,вложи си парите разумно .
          фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
            p.s.2 ако приемаш съвети ,вложи си парите разумно .
            Няма какво да си крива душата . И ти си прав.

Коментар

Working...
            X