Здравейте колеги,Някой от тука може ли да помогне с намирането на читаво или поне в прилично състояние Bravo и въобще има ли смисъл , защото от известен период искам да взема Bravo HGT VIS 154hp. , но в нашата мила родина , ако има живи колегите си ги карат , а на пазара има 2-3 от предните 147hp , които ... да не коментирам. Та някой внася ли коли и може ли да помогне в намирането на кола ? Поразгледах в немското мобиле и цените са от 1500 еврА нагоре :D Та се чудя дали има и смисъл... Дано не обида никой и срещна разбиране!Лека и спокойна вечер желая на всички и безаварийно !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закупуване на кола - Внос.
Collapse
X
-
Я бегай в ланча форума, пусни темата и кажи че аз те пращам. пп Пак там се продават две Дедри по 300-400 коня едната май е на бат ици от Русе и още една мн. готина. Спомени колегите хф хпе, рацер 666 субарката и глей нко става. В раздел "общи приказки" защото само в него има малко живот.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
Аз бих ти помогнал с каквото мога ако си търсиш кола от Германия.Сега набързо разгледах двата големи сайта за автомобили и единствения автомобил, който заслужава внимание е http://suchen.mobile.de/auto-inserat...noec=1Като изтече TÜV-a в края на март 2015 и ако в договора се напише изрично, че колата е за износ и се отказваш от едногодишната гаранция, то може през април този автомобил да бъде закупен с много добра отстъпка. Понеже този търговец е много далече от мен, то аз не мога да отида и да видя колата. Ако имаш интерес може след месец да му пиша и да поискам снимки и още подробности.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Salvador написа:Ориентирай се направо към Стило Абарт. ХГТ са вече прекалено стари и като всяка стара серия, запазеното е скъпо.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Колега ако ти е толкова мерак италианска бегачка виж тая Ланча.Не е Браво ХГТ ама е турбо, регистрирана, с монтиран ГИ, не е изциганена и изглежда поддържан автомобил.Цената според мен е доста добра също.http://www.cars.bg/c1023537EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark написа:Колега ако ти е толкова мерак италианска бегачка виж тая Ланча.Не е Браво ХГТ ама е турбо, регистрирана, с монтиран ГИ, не е изциганена и изглежда поддържан автомобил.Цената според мен е доста добра също.http://www.cars.bg/c1023537Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Абе колеги, бегачка, бегачка, колко да е бегачка...Като знам че хгт съм го правил криво с дизеловата ми 156ца с малко ремапче... А я дадох перфектна с два комплекта ляти джанти с гуми за 4600... А вътре беше съвсем друга бира, не като тия омачкани интериори..По добре си харчете парите разумно. Като вземете някой одръгнат кошаляк, и начукате в него доста хилядарки, той продължава да си е одръгнат кошаляк със съмнителен вървеж..Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Stefanaki написа:Аз бих ти помогнал с каквото мога ако си търсиш кола от Германия.
Коментар
-
след като си потрошил толкова бегачки от каране ,не ти ли стана ясно ,че това браво хич не е бързо .Ако ти се наливат пари в дараци и антики има къде къде по добри предложения .Докарваш си една английска инпреза или ево 9 щом умееш обръщалките и си шампион за без пари бегачки ,няма пък ако ти се дават маса пари замисли се дали не ти се кара нещо по луксозно :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
-
R1d3r написа:Stefanaki написа:Аз бих ти помогнал с каквото мога ако си търсиш кола от Германия.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
tomazo написа:след като си потрошил толкова бегачки от каране ,не ти ли стана ясно ,че това браво хич не е бързо .Ако ти се наливат пари в дараци и антики има къде къде по добри предложения .Докарваш си една английска инпреза или ево 9 щом умееш обръщалките и си шампион за без пари бегачки ,няма пък ако ти се дават маса пари замисли се дали не ти се кара нещо по луксозно :D
Коментар
-
Stefanaki написа:R1d3r написа:Stefanaki написа:Аз бих ти помогнал с каквото мога ако си търсиш кола от Германия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар