Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Закупуване на кола - Внос.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Закупуване на кола - Внос.

Здравейте колеги,Някой от тука може ли да помогне с намирането на читаво или поне в прилично състояние Bravo и въобще има ли смисъл , защото от известен период искам да взема Bravo HGT VIS 154hp. , но в нашата мила родина , ако има живи колегите си ги карат , а на пазара има 2-3 от предните 147hp , които ... да не коментирам. Та някой внася ли коли и може ли да помогне в намирането на кола ? Поразгледах в немското мобиле и цените са от 1500 еврА нагоре :D Та се чудя дали има и смисъл... Дано не обида никой и срещна разбиране!Лека и спокойна вечер желая на всички и безаварийно !

Ми направи си просто Браво на ХГТ: в ланча форума и в мобилето е пълно с капи мапи делти дедри с 2 000 куб. мотори.
    LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
    ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

lubo_Y10 написа:
      Ми направи си просто Браво на ХГТ: в ланча форума и в мобилето е пълно с капи мапи делти дедри с 2 000 куб. мотори.
      Сам не мога, а толкова доверен сервиз в които да се направи тази интервенция нямам все още. )

Коментар

Ориентирай се направо към Стило Абарт. ХГТ са вече прекалено стари и като всяка стара серия, запазеното е скъпо.

Коментар

Я бегай в ланча форума, пусни темата и кажи че аз те пращам. пп Пак там се продават две Дедри по 300-400 коня едната май е на бат ици от Русе и още една мн. готина. Спомени колегите хф хпе, рацер 666 субарката и глей нко става. В раздел "общи приказки" защото само в него има малко живот.
          LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
          ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

Аз бих ти помогнал с каквото мога ако си търсиш кола от Германия.Сега набързо разгледах двата големи сайта за автомобили и единствения автомобил, който заслужава внимание е http://suchen.mobile.de/auto-inserat...noec=1Като изтече TÜV-a в края на март 2015 и ако в договора се напише изрично, че колата е за износ и се отказваш от едногодишната гаранция, то може през април този автомобил да бъде закупен с много добра отстъпка. Понеже този търговец е много далече от мен, то аз не мога да отида и да видя колата. Ако имаш интерес може след месец да му пиша и да поискам снимки и още подробности.
            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Salvador написа:
              Ориентирай се направо към Стило Абарт. ХГТ са вече прекалено стари и като всяка стара серия, запазеното е скъпо.
              Не,не го набутвай така.От стило абарт много далеч бягай,ако не си умрял и за ХГТ и от него бягай.Ако в Бг няма ВИС,то по-добре си дай еврата за някаква по-нова и хубава кола ...
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Колега ако ти е толкова мерак италианска бегачка виж тая Ланча.Не е Браво ХГТ ама е турбо, регистрирана, с монтиран ГИ, не е изциганена и изглежда поддържан автомобил.Цената според мен е доста добра също.http://www.cars.bg/c1023537
                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
                  Колега ако ти е толкова мерак италианска бегачка виж тая Ланча.Не е Браво ХГТ ама е турбо, регистрирана, с монтиран ГИ, не е изциганена и изглежда поддържан автомобил.Цената според мен е доста добра също.http://www.cars.bg/c1023537
                  Тая делта, ако не се бъркам де, доста собственици смени.
                  Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                  Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                  ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Абе колеги, бегачка, бегачка, колко да е бегачка...Като знам че хгт съм го правил криво с дизеловата ми 156ца с малко ремапче... А я дадох перфектна с два комплекта ляти джанти с гуми за 4600... А вътре беше съвсем друга бира, не като тия омачкани интериори..По добре си харчете парите разумно. Като вземете някой одръгнат кошаляк, и начукате в него доста хилядарки, той продължава да си е одръгнат кошаляк със съмнителен вървеж..
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Stefanaki написа:
                      Аз бих ти помогнал с каквото мога ако си търсиш кола от Германия.
                      Благодаря ти колега, ама наистина ли 2к Евра ? Тя с докарването и тука регистрация , данъци , еко меко такси чудеса хилядо и едно ще стъпи не ми се мисли. Направо ще отида за друг клас автомобил на които също съм се спрял,но не знам защо все ме влече старата мания. Продадох едно преди години и толкова ме е яд, ама какво да правиш. За Stilo ,не. Не намирам същото душенво частие като се кача в такава кола. Изпотроших от каране една немска и 2 френски след първите две Bravo-та (1.2 2000г. и след него HGT 147) и сега като се кача пак в някое пипнато Bravo и запали особено тоя петак ми става едно хубаво и веднага усмивката ти се лепи на лицето! Сигурно някой колеги ме разбират , други ме мислят за тъП! :D Dedrata я знам колега мерси, не мисля че точно тази е моята кола. Lubo_Y10 не мога да те хвана дали си правиш бъзик или си сериозен, но недей ми вкарва тоя бръмбър да правя Swap на двигатели и т.н. ;D Това ако не попаднеш на хора си е абсолютното хабене на нерви , заеби ги ти парите. Пари ще изкараме докато сме здрави, ама нервите няма кой да ти ги върне! Вече ревах от 1 майстор и после след като удари клапаните и всичко се помля и ми предложи с усмивка: - Абе за 1500 лв ще ти докарам от Англия 2.0 20v от Coupe и ще го монтираме от мен монтажа... и цялото това мрънкане като влезнеш в сервиз : ООО Италянка ли пак...Та не знам де не знам малко ми е каша в главата.Благодаря ви за подкрепата и мненията , не спирам да дебна пазара. Пък то ще си каже рано или късно!

Коментар

след като си потрошил толкова бегачки от каране ,не ти ли стана ясно ,че това браво хич не е бързо .Ако ти се наливат пари в дараци и антики има къде къде по добри предложения .Докарваш си една английска инпреза или ево 9 щом умееш обръщалките и си шампион за без пари бегачки ,няма пък ако ти се дават маса пари замисли се дали не ти се кара нещо по луксозно :D
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

R1d3r написа:
                          Stefanaki написа:
                          Благодаря ти колега, ама наистина ли 2к Евра ? Тя с докарването и тука регистрация , данъци , еко меко такси чудеса хилядо и едно ще стъпи не ми се мисли.
                          Ако април месец е още налична, ще е с изтекъл TÜV. Тогава без 1-год. гаранция, без подновен TÜV ... и с малко пазарене колата може да ти излезе 2к Евра с докарването и тука регистрация , данъци , еко меко такси.И все пак автомобилите от Германия са по-скъпи от тези в Италия и България. Ако държиш на Браво 2.0 виж как са цените в Италия.
                          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

tomazo написа:
                            след като си потрошил толкова бегачки от каране ,не ти ли стана ясно ,че това браво хич не е бързо .Ако ти се наливат пари в дараци и антики има къде къде по добри предложения .Докарваш си една английска инпреза или ево 9 щом умееш обръщалките и си шампион за без пари бегачки ,няма пък ако ти се дават маса пари замисли се дали не ти се кара нещо по луксозно :D
                            Отдавна не гона скорост. Мъркането на петака ми липсва , нали знаеш които с кфото е закърмен това си търси.

Коментар

Stefanaki написа:
                              R1d3r написа:
                              Stefanaki написа:
                              Благодаря ти колега, ама наистина ли 2к Евра ? Тя с докарването и тука регистрация , данъци , еко меко такси чудеса хилядо и едно ще стъпи не ми се мисли.
                              Ако април месец е още налична, ще е с изтекъл TÜV. Тогава без 1-год. гаранция, без подновен TÜV ... и с малко пазарене колата може да ти излезе 2к Евра с докарването и тука регистрация , данъци , еко меко такси.И все пак автомобилите от Германия са по-скъпи от тези в Италия и България. Ако държиш на Браво 2.0 виж как са цените в Италия.
                              Добре , аз така или иначе не бързам , търся си нещо поне малко читаво. Тамън април чакаме + върху заплатата и ще се решава.

Коментар

Working...
                              X