Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ли винетка от София до Кремиковски Манастир

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трябва ли винетка от София до Кремиковски Манастир

Здравейте Колеги,Трябва ми малко информация дали е нужно да имам винетен стикер от София (кв. Надежда) до Кремиковския манастир - води се уж в кв. Кремиковци но..?Прочетох доста из нета, но се оказва, че информацията е от 2, 3 или повече години, където не се изисква винетен стикер.Та ме интересува към днешна дата дали някой е запознат?Благодаря предварително.
    Skoda AMfabia 1.2 12v
    exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Щи трябва. Ако минаваш по Хемус. Мисля, че имаше алтернативен път за който мисля не се изисква винетка но не го знам от къде минава точно ив какво състояние е.
    Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
    Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

През оловръсното и от там не ти трябва винетка.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Re: Трябва ли винетка от София до Кремиковски Манастир

piftho написа:
        Здравейте Колеги,Трябва ми малко информация дали е нужно да имам винетен стикер от София (кв. Надежда) до Кремиковския манастир - води се уж в кв. Кремиковци но..?Прочетох доста из нета, но се оказва, че информацията е от 2, 3 или повече години, където не се изисква винетен стикер.Та ме интересува към днешна дата дали някой е запознат?Благодаря предварително.
        Не ти трябва винетка .

Коментар

S_BANKOV написа:
          През оловръсното и от там не ти трябва винетка.
          Точно така - от околовръсното - влизаш в кв. Кремиковци и от там се качваш на манастира. Не трябва винетка.

Коментар

Здравейте Колеги,Благодаря Ви много изчерпателната информация и бързите отговори!Ще е околовръстното със сигурност в такъв случай. Хубав ден на всички.
            Skoda AMfabia 1.2 12v
            exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Винетки се изискват само за републиканските пътища, изброени в списък.Този път там...не виждам никъде да има номер, който да го идентифицира като част от Републиканска пътна инфраструктура. Остава да е общински, а за тях не трябват винетки.Темата е изчерпана.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
              X