Сега започвам се чудя ако сложа линк към сайта да не го сметнат за реклама, въпреки че идеята на темата е информация защото още нямам покупка от тях... както и да е ако не трябва да има линкове моля да делнат линка. Става въпрос за тоя сайт: http:модерираноl Попаднах на сайта от форума на хонда, но без отзиви. Когато рових най-отдолу има нещо като "последно закупени" и едната беше такъв комплект за Fiat Stilo ( да не е някой форумец? ). Колеги някой поръчвал ли си е готовите комплекти няма значение дали Solar Gard или Johnson Window Films, няма значение и за каква кола - интересува ме докарват ли размерите точно, трябва ли се преправя нещо, изглежда супер удобно и предполагам ги режат с машини не както обикновено с ножчето - няма ги лепя аз, защото имам няколко неуспешни опита, просто информативно питам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Върпос за фолио
Collapse
X
-
Ся чета темата след като са махнали линка и наистина грам не се разбира нищо хаха .Оправих загалвието, ами сайт в който се занимават само с фолиа на автомобили и якото - имаш опция да си поръчаш комплект за задните 3 процорци изрязани за съответния модел кола, съответно и процента проводимост на светлината - за бая коли има включително фиати. Интересно ми е някой дали си е поръчвал от форума и дали е доволен, защото там нямаше прословутото американско фолио 3м ала бала, а някви др марки които не бях чувал.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
За 50 лв. по-добре си купи фолио и го дай на някой да ти го лепне, че шанса да го прецакаш отново е голям"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
tyson написа:Защо се занимаваш с глупости? По-добре иди има един в Дружба лепи на много сносни цени.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар