Колеги, някой знае ли за еконт около гумаджийница?Харесах едни джанти, които са в провинцията, а не искам да ги плащам без да знам дали и колко са криви.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еконт около гумаджийница
Collapse
X
-
Не мисля, че ще ти разрешат да ги вадиш от обекта колега било то и за 10-на метра ако намериш гумаджия, нали носят отговорност за тях докато не са платени. Нз така мисля аз. Вземал съм през Еконт точно 4 комплекта джанти, от които само 1 не приех (точно от колега от форума, тогава беше с 4к+ мнения). Всичко е до дали продавача е коректен, което няма как да знаеш. Моят съвет е (е незнам за какви пари става въпрос) , но гледай да чупиш едни 40-50 лева от цената им ако се окаже че са криви, щото изправянето ти е 60-70.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
-
Re: Еконт около гумаджийница
AdViSoRa написа:Колеги, някой знае ли за еконт около гумаджийница?Харесах едни джанти, които са в провинцията, а не искам да ги плащам без да знам дали и колко са криви.Благодаря предварително.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Възможно решение е, да не ти ги праща с наложен платеж.Да ти ги прати, да си ги получиш, да ги провериш, и после да се разплащате някак или да у ги връщаш. Но ако единия от двама ви излезе мошеник...Според мен, ти предварително се подготви, че може да се наложи да изправиш 1-2 от джантите. Ако са много криви или удряни, това ще се види и с просто око.Ако не се забелязва с просто око, значи няма да са толкова криви и ако все пак са, ще си ги оправиш.
Коментар
-
Отиваш с колата си пред еконта, сваляш една задна твоя и почваш да качваш джантите една поедна въртиш на ръка и гледаш дали бият бертовете. Аз си купих алумин от морга като знаех че колата има лек удар в единия фар и малко по надолу. Очаквах най-много една крива, оказа се че и 4-те са криви а едната е дори наварявана. С балансирани гуми до 135 /до толкова съм я напъвал/ никакви проблеми.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
AdViSoRa написа:В еконта не ми дават да изнеса стоката от магазина, тоест няма как да я монтирам на колата.Утре имам нещо впредвид, може и да стане.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:AdViSoRa написа:В еконта не ми дават да изнеса стоката от магазина, тоест няма как да я монтирам на колата.Утре имам нещо впредвид, може и да стане.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
А бе намери една баланс машина в продавалника. Поискай да я купиш с проба.Така отиваш в един офис и имаш 2 стоки - една баланс машина и едни джанти. Изпробваш баланс машината, чрез джантите в техния офис и я отказваш след като си провериш джантите.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Или говориш с някой твой познат гумаджия да се пратят до сервиза им, там са преглед и тест пред да платиш, пуска ги на машината ако са ОК, взимаш ако не връщаш. Предполагам всеки един сервиз ще се навие така защото така печели, а дали ще му ги донесе Еконт или ти би трябвало да му е все тая.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар