За всичко построено с европейски пари не се събират приходи при ползване до 5 години от въвеждането му в експлоатация...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обмислят тол такса от 10 ст. за км по магистрала
Collapse
X
-
Immortal написа:Проблемът не е безработицата (има я навсякъде).Проблемът е т.нар. "работещи бедни".Феномен, непознат другаде по света.Хем работиш, хем заплатата ти не стига за елементарните нужди.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Еле, МНОГО е тъпо да правиш забележки на хората.Особено на по-интелигентни от теб.Както и да е.Аз иначе съм на твоето мнение - вкарването на таксата в горивото е най-справедливо и безболезнено. Макар че, както по-горе писах, те вече неколкократно вкарваха подобни такси в горивото... Ама разчитат на късата памет на хората."Една четвърт от средствата, набрани във фонд
Коментар
-
Tъпо е да правиш тъпи забележки, аз правя само умни. За интелигентността може да поспорим, мисля, че те бия с едни гърди.... Аз пак ще повтора, че голяма част от това, което казаха по новините и написаха, са измислици на журналистите.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:защо вместо това плащането да е по-малко и да се взима по-лесно.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Immortal написа:За гърдите определено си права Ама трябва да ги премерим, че аз напоследък бая се наляхVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Immortal написа:За гърдите определено си права Ама трябва да ги премерим, че аз напоследък бая се наляхФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Аз имам и друга идея - да включат в горивото и данъка на автомобила. Повече караш => повече замърсяваш => повече зареждаш => по-висок данък си платил. И без това събираемостта в момента е плачевна. И гражданската да включат направо. Така няма да има изроди, които карат без гражданска. Абе да правят литъра 4 лева и да решаваме проблема.Kay_ написа:Жури в лицето на един член, може да е субективноThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Я прочетете тук днес какво пише - първото заглавие http://money.bg/news/id_1265269510FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Я прочетете тук днес какво пише - първото заглавие http://money.bg/news/id_1265269510punto HGT
Коментар
-
Kay_ написа:Жури в лицето на един член, може да е субективноФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
didich написа:Като гледам май остана за довършване само темата с журито , ако може да се направи видеоклип, както беше връчена наградата от томболата за картите на ЕкоФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
И аз съм против слагането на добавка към горивата, тъй като някои ги използват за селкостопанска техника, други за резачки, генератори и др. Прав е колегата @Kay_, че в белите държави особено в Австрия ТИР-овете се качват на влакови композиции и така се преминава през страната. На който му е интересно защо така е в Австрия може да прочете: http://show.kamioni.bg/files/file/ad...llsAustria.pdf. И категорично съм за слагане на ТОЛ такси за ТИР-овеFIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
Колеги какво толкова Тол Таксите са за магистрали. нека слагат кабинки и хора да събират такси. По интересно е къде ще ги сложат кабинките с хората и бариерите Тол таксите, теса за магистрали, а ние в БГ магистрали имаме ли? По скоро подобие на магистрали. следователно няма магистрала няма кабинки..та по темата: за журито и членовете къде и кога ще се извършва ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар