В Приселци няма камера, освен ако не са я сложили там, дето не минавам, и то в последния 1 месец. А тая в Слънчев Бряг за 60 км/ч не вдявам защо е за 60 - тя е след кръстовище, преди ОМВ, има 60 за кръстовището, а след това няма знак - знакът за нея е доста след кръстовището, не би трябвало да го хваща, значи е за 90, освен ако не са турнали знак в последния 1 месец.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обмислят тол такса от 10 ст. за км по магистрала
Collapse
X
-
stilo_new написа:В Приселци има камера от мнооооого отдавна. На Сл. бряг след Омв е кръстовището за светофара. Целият този участък е за 60км/чВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
https://goo.gl/maps/V1D2rBTSsKK2За това ли говорите? Снимката е ориентирана в посока към Бургас, а камерата е насочена към Варна.Еле пък, ако посочиш и къде живееш ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Шегувам се, ей.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Ааа, има си друга тема за тия камери.Тука си спориме с Имортъла :DПрочетох това, дето си изровил от сайта на АПИ. Точно това не го бях чел, но няма нова информация за мен. Това за средната скорост е все още научна фантастика. Има го само на влизането и излизането от третия тунел на магистрала Люлин посока Кулата. И работи пробно. Не се изпращат честитки за средна скорост.Получихме честитка за снимана служебна кола, но снимката е от патрулка.И все пак целта на качването на онзи ми пост беше да акцентирам, че тол такси ще има само за камиони и автобуси нас 3.5т и електронна винетка за колите, важаща от дата до дата, както искаме мисля всички във форума.Другото хубаво е, че за тол такси са предвидени и по-малки третокласни пътища, за да се избегне обикаляне на камионите през тях, за да си спестят тол такса от първокласните да речем.
Коментар
-
няма камера, някой й е видял сметката на кутията, което не е причина да не се спазват ограниченията - много често колите с 90 свирят на децата от училището, които пресичат - за такива огромни глоби - не като убият някой. И последно да кажа, че в последните години, след тия "камери" и легналите полицаи, които махнаха вече, няма убийства, но предходините години нямаше година да не размажат някой човек на пътя - не говоря да го бутнат, а да го размажат със скорост над 80-90. А така като я гледате тая кутия, прилича ли ви на камера? Даже не е насочена както трябва към пътя!!! Иначе аз съм ЗА електронната винетка и ЗА камерите да мерят и скоростта. и съм ЗА тол таксата за камиони - добре ще е да сложат и различни тарифи - примерно по-ниска през нощта, по-скъпа през събота и неделя и празниците, да се облекчи малко трафика.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
slonikon написа:Те се канят да сложат такса и за първокласните пътища, тъй че са го помислили. Няма бягане. На бас, че ще вземат допълнителен заем за изграждане на системата.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар