Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обмислят тол такса от 10 ст. за км по магистрала

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В Приселци няма камера, освен ако не са я сложили там, дето не минавам, и то в последния 1 месец. А тая в Слънчев Бряг за 60 км/ч не вдявам защо е за 60 - тя е след кръстовище, преди ОМВ, има 60 за кръстовището, а след това няма знак - знакът за нея е доста след кръстовището, не би трябвало да го хваща, значи е за 90, освен ако не са турнали знак в последния 1 месец.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

В Приселци има камера от мнооооого отдавна. На Сл. бряг след Омв е кръстовището за светофара. Целият този участък е за 60км/ч

Коментар

stilo_new написа:
        В Приселци има камера от мнооооого отдавна. На Сл. бряг след Омв е кръстовището за светофара. Целият този участък е за 60км/ч
        Аз живея в Приселци - камера НЯМА, освен ако не са я сложили в последния месец, и то в началото на селото, от където не минавам. Кметът беше обещал да сложи, боядиса една кутия и я лепна в края на селото. Миналата година някой й видя сметката на кутията - след това сложиха камери за трафика.А кръстовището свършва след кръстовището - камерата е доста след него, говоря в посока Бургас, защото камерата е насочена в посока Варна. Даже табелата за камерата е доста след кръстовището - там няма как да е 60, щото 60то свършва след кръстовището - след него няма знак за ограничение на скоростта. Сега зацепих, че говорим за различни камери, аз говоря за камерата до ОМВ, не тази до светофара, на Слънчев бряг има 3 камери, не 2.

Коментар

И аз се обърках вече. Не знаех, че са три камерите. Знам, че едната със сигурност е за ограничението 60, защото позната е изгоряла, а е карала с 80 и няколко.Ти за кой край на селото говориш? Този в посока Бургас има кутия. искаш да кажеш, че няма камера ли?

Коментар

Това е в другия край на селото, където минавам много рядко - ся ме караш да ходя да проверявам дали има камера....

Коментар

https://goo.gl/maps/V1D2rBTSsKK2За това ли говорите? Снимката е ориентирана в посока към Бургас, а камерата е насочена към Варна.Еле пък, ако посочиш и къде живееш ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Шегувам се, ей.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Ааа, има си друга тема за тия камери.Тука си спориме с Имортъла :DПрочетох това, дето си изровил от сайта на АПИ. Точно това не го бях чел, но няма нова информация за мен. Това за средната скорост е все още научна фантастика. Има го само на влизането и излизането от третия тунел на магистрала Люлин посока Кулата. И работи пробно. Не се изпращат честитки за средна скорост.Получихме честитка за снимана служебна кола, но снимката е от патрулка.И все пак целта на качването на онзи ми пост беше да акцентирам, че тол такси ще има само за камиони и автобуси нас 3.5т и електронна винетка за колите, важаща от дата до дата, както искаме мисля всички във форума.Другото хубаво е, че за тол такси са предвидени и по-малки третокласни пътища, за да се избегне обикаляне на камионите през тях, за да си спестят тол такса от първокласните да речем.

Коментар

Засега са за тях, да. По-натам сигурно и за леки коли.
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

няма камера, някой й е видял сметката на кутията, което не е причина да не се спазват ограниченията - много често колите с 90 свирят на децата от училището, които пресичат - за такива огромни глоби - не като убият някой. И последно да кажа, че в последните години, след тия "камери" и легналите полицаи, които махнаха вече, няма убийства, но предходините години нямаше година да не размажат някой човек на пътя - не говоря да го бутнат, а да го размажат със скорост над 80-90. А така като я гледате тая кутия, прилича ли ви на камера? Даже не е насочена както трябва към пътя!!! Иначе аз съм ЗА електронната винетка и ЗА камерите да мерят и скоростта. и съм ЗА тол таксата за камиони - добре ще е да сложат и различни тарифи - примерно по-ниска през нощта, по-скъпа през събота и неделя и празниците, да се облекчи малко трафика.

Коментар

Ти се разходи до другият край на селото ли? :D Благодаря ти. Не разбрах, кутията стои ли още и ако да, какво има в нея, видя ли? Няма как да караш толкова бързо през селото защото има 15 легнали полицая и само спъват движението. За времето през което се влачиш, ще стигнеш до магистралата.

Коментар

АМ Струма. За тва ще се плаща, поне изглежда приятно
                        Прикачени файлове
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

slonikon написа:
                          Те се канят да сложат такса и за първокласните пътища, тъй че са го помислили. Няма бягане. На бас, че ще вземат допълнителен заем за изграждане на системата.
                          Хе, как ще стане ??? Къде го има или челен български опит ще покажем ?
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                            челен български опит ще покажем !

Коментар

Working...
                            X