Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обмислят тол такса от 10 ст. за км по магистрала

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    ...... Аз ще отида да ударя един силикон Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
    Това ме развесели!!! Признах те!
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Обществена поръчка[b:aa2c90054f],,Проектиране, изграждане и въвеждане на електронна система за събиране на таксите за ползване на републиканската пътна мрежа на база изминато разстояние за превозни средства с обща технически допустима максимална маса над 3,5т. (Тол) и на база време за леки автомобили с обща технически допустима максимална маса до 3,5т.(електронна винетка)

Коментар

Обобщено за тия дето ги мързи да четат и тия, с които спорехме преди време във форума.Тол такса за камиони над 3.5тона.Електронна винетка за всички останали от момента на закупуванеПохвално е, че е предвидено в контролните автомобили да може да се плаща с карти.Техническо е обяснено и че и новите детектори ще мерят само размерите на превозното средство. Не скорост. Щото още има някои, които си мислят, че броячите на трафик мерят и скорост. Да не стане и с тези детектори така.

Коментар

Не ща да става спор, но трафик камерите имат много възможности, една от които е да измерват "средна скорост" на определен автомобил.Дали това ще се ползва от КАТ за налагане на глоби е чисто административен въпрос. Засега твърдят, че нямало, щото били нямали сертификат, ама кой ги знае кога ще извадят въпросния сертификат.http://kanal3.bg/news/bulgaria/socie...8-10102014.pdf

Коментар

И аз не ща да търся интервюто, където шефа на АПИ казваше, че стойките на трафик камерите не са предвидени за други устройства и затова АПИ не позволява на КАТ да слага на тях камери за скорост. Съответно затова и в горната поръчка пише, че се възлага и преправянето на стойките/стълбовете, за да може да издържат устройства за измерване на големината на транспортното средство.И да искат не може. Какво казват тъпите журналисти ми е все тая. Журналистите са едни от най-тъпите племена...И нямам нищо против приятелю Просто не ми се слушат глупости от страхливци. Още седят мненията в темата за "новите камери", където ще ми казваха, че ми дойдат снимки. Как като съм бил баровец да си плащам глобите и т.н Или че мнооооого, ама много доверени хора дето ги монтират или направо катаджии съобщаваха, че вече работели за скорост...Няма смисъл да се внася смут след населението И без тва са наплашени хората от какво ли не.

Коментар

Ти прочете ли разясненията към обществената поръчка, преди да пишеш?Естествено, че могат.Иначе за журналистите не споря - абсолютно си прав!

Коментар

На пътя Бургас - Варна в завоите има камери за скорост след знак 20. С криминализирането на превишена скорост над 50 км/ч ще пращат в затвора ’прелитащите’ със 70 км/ч извън населено място. Това ако не е абсурд...
                The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

път

Само не мога да се сетя защо се дават още пари за нещо където вече е дадено веднъж пари и то не малко.Нали пътна агенция е дала вече едни милиони не можеше ли с тях да стане всичко.Да броят колите=трафика ТОЛ системата и КАТ също да ги ползва.
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

wwalker написа:
                    На пътя Бургас - Варна в завоите има камери за скорост след знак 20. С криминализирането на превишена скорост над 50 км/ч ще пращат в затвора ’прелитащите’ със 70 км/ч извън населено място. Това ако не е абсурд...
                    Къде са тези камери за скорост, след знак 20?

Коментар

В планината почти накрая на завоите.

Коментар

wwalker написа:
                        В планината почти накрая на завоите.
                        Пак не ми стана ясно. Точно при последното спускане към Сл.бряг има два завоя с 20, но там не знам да има камера за скорост. Там ли е и кога е сложена?

Коментар

кола

Като толкова вкарват престъпниците и тези с превишена скорост ще са в затвора просто ще им взимат някой лев и това е Те за катастрофа със последици смърт не могат да ги вкарат та за скорост ли Това ще е поредния закон който няма да работи
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

stilo_new написа:
                            Пак не ми стана ясно. Точно при последното спускане към Сл.бряг има два завоя с 20, но там не знам да има камера за скорост. Там ли е и кога е сложена?
                            Не, на другия край на завоите, в посока Варна. Мисля че е на последния знак 20. Минах от там миналата седмица.

Коментар

wwalker написа:
                              stilo_new написа:
                              Не, на другия край на завоите, в посока Варна. Мисля че е на последния знак 20. Минах от там миналата седмица.
                              Направих справка и ми обясниха, че това са от броячните камери.Камерите за скорост между Бургас и Варна с пет: две на Слънчев бряг -за 90км/ч и за 60км/ч и по една на Обзор, Старо Оряхово и Приселци за по 50км/ч

Коментар

wwalker написа:
                                Предложението беше за криминализиране на превишение над 50 км/ч в населено място.Не че точно там, дето е ограничението 20 можеш да минеш с 70 км/ч де.

Коментар

Working...
                                X