http://dnes.dir.bg/news/patishta-mag...Казваха ни навремето, че ще ревем за винетките...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обмислят тол такса от 10 ст. за км по магистрала
Collapse
X
-
На други места пише, че това ще е цената за тежкотоварен трафик.http://www.dnes.bg/politika/2015/02/...pavlova.254894
Коментар
-
До колкото знам аутобаните се с финансират от Европата и поради това немое се слага тол такса за трафика. Ама де да знам.То тогава кат ходим до мурието 350кмх0,10лв.=35 кинта такса.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
bobi111 написа:Зависи от гледната точка, аз минавам около 15 хилади годишно, а други по 100 хиляди и плащахме еднакво. По-добре е да премахнат винетките...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Много, ама много искам да го реализират на практика това и пътя София-Благоевград да стане 20 лева, а до морето 50 в едната посока. И целия трафик да се набута по второкласната и третокласната мрежа! Ама целия! Да се кара с 40 максимална скорост, задръствания и като стане катастрофа, да остане пътя затворен тотал за поне 4-5 часа.За да се усетят най-после тия хора и да престанат да избират за управници пълни идиоти!
Коментар
-
Аз я слушах Лиляна и честно казано - изобщо не каза такива неща. Каза, че се обмисля да се въведе, но не са правени разчети, нито сметки, а това предстои да се направи, и даде примери с 10 стинки, но не каза, че толкова щяло да е. Иначе според мен е тъпо, най-евтино е да сложат по 1 стинка данък на литър гориво - всеки плаща според колкото кара - няма да се правят незнам-си-кви разчети, да се плаща на тоя и оня да смята, че сателитни системи да се купуват....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Иначе според мен е тъпо, най-евтино е да сложат по 1 стинка данък на литър гориво - всеки плаща според колкото кара - няма да се правят незнам-си-кви разчети, да се плаща на тоя и оня да смята, че сателитни системи да се купуват....
Коментар
-
ele написа:...най-евтино е да сложат по 1 стинка данък на литър гориво - всеки плаща според колкото кара - няма да се правят незнам-си-кви разчети, да се плаща на тоя и оня да смята, че сателитни системи да се купуват....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар