Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за mail.bg

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за mail.bg

От известно време като вляза в mail.bg ми дава този екран на което ми фигурира ЕГН-то, в профила никъде не съм писал лични данни, даже и личните ми имена, някой знае ли тези гадове от къде са взели ЕГН-то ми?
    Прикачени файлове
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Приканват те да въведеш ЕГН и телефон за контакт, уж за да можеш да си върнеш контрол над пощата, ако случайно ти я гепят. Много досадни са станали от известно време. А ако наистина ти се визуализира твоето истинско ЕГН, значи просто си го въвел. И сега остава да си въведеш и телефона и си в играта :D .
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Не ползвайте български мейл клиенти!Особено АБВ за фирмени мейли Yellow_Flash_Colorz_PDT_47
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Не съм го въвеждал, знам че не се дава току така.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

Просто си забравил, особено ако пощата ти е регистрирана отдавна. Едно време ЕГН-та висяха свободно в изборните списъци, залепени по витрини на магазини и никой не се притесняваше. Така си го въвел и в пощата - не си се притеснявал.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Вярно е, че пощата ми е доста стара, но в профила както писах нищо не пише, дори и имената ми ги няма, а от друга страна и ЕГН-то ми може да ми изневерява и някъде да съм се подвел, но не е редно да ми го използват.

Коментар

Тези от mail.bg са еб@ти и педер@сите!Забравих си паролата на една от пощите и ми искаха ЕГН и тел. номер, на който щели да ми се обадят с "инструкции". Е, обадиха ми се, но ми поискаха и сканирана личната карта, за да съм докажел, че съм аз. Такива майни им теглих, че...
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Поне номер на кредитна/дебитна карта не даде ли им?Ми хората искат да ти помогнат, пък ти се дърпаш... Е как да стане :/
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

gamma написа:
                  Тези от mail.bg са еб@ти и педер@сите!Забравих си паролата на една от пощите и ми искаха ЕГН и тел. номер, на който щели да ми се обадят с "инструкции". Е, обадиха ми се, но ми поискаха и сканирана личната карта, за да съм докажел, че съм аз. Такива майни им теглих, че...
                  Да не ти говоря за abv.bg

Коментар

Няма да коментирам какви са.Колегата по-нагоре им даде добро определение,а даже им е малко.Аз просто прескачам прозореца с телефона и ЕГН-то.И си влизам в пощата.
                    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

И аз го прескачам, но писах на админите и отговора им беше, че когато съм си създавал пощата съм го въвел, в интерес на истината нямам никакъв спомен, тя е от 10-тина години, но интересното е че в профила не се вижда за да го изтрия.

Коментар

Working...
                      X