Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вандализъм и кражби

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    ...Писах скоро в темата за хвалба-оплакване. Миналата седмица ни разбиха мазите и аз останах без домашната си ракия....
    Ей за това по принцип си сложих метална врата и там.Точно поради простата причина, че мазетата се разбиват изцяло от наркомани и ... роми да го кажа, за да не обидя някой.Та преди половин година имаше акция, суматоха в блока. Викат ме. Всички мазета разбити и ограбени, наведнъж. А само моето и на няколко човека още дори не беше правен опит да го разбиват.Ами успях да филтрирам тази сган. Не, че не може да се върнат след това с инструменти или там каквото правят, но поне съм се постарал да ги затрудня.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

в отговор на:
      ele написа:
      Какво значи "да им пълниш гушите"? Хората ти предлагат услуга, за която сключваш договор и си плащаш
      kay_ написа:
      Едни приятели заминаха в чужбина за седмица (точно тогава им изтичаше договора с охранителната фирма) момчето, беше решило, когато се върше да го преподпише. 2 дена след изтичане на СОТ-а, докато са били в чужбина са влизали у тях
      Все известен факт е че бандите са комбина с охранителите. плаща се за забавяне.

Коментар

kristiyn написа:
        Бих казал, че всяваш дълбока заблуда.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
          ntodorov написа:
          ...Писах скоро в темата за хвалба-оплакване. Миналата седмица ни разбиха мазите и аз останах без домашната си ракия....
          Ей за това по принцип си сложих метална врата и там.Точно поради простата причина, че мазетата се разбиват изцяло от наркомани и ... роми да го кажа, за да не обидя някой.Та преди половин година имаше акция, суматоха в блока. Викат ме. Всички мазета разбити и ограбени, наведнъж. А само моето и на няколко човека още дори не беше правен опит да го разбиват.Ами успях да филтрирам тази сган. Не, че не може да се върнат след това с инструменти или там каквото правят, но поне съм се постарал да ги затрудня.
          ...Е да де. И аз бях с метална врата...Дървените са ги отваряли бързо, но в последствие не са им били интересни и са се ограничили със "защитените". Имаше 2-3 неотворени врати "препасани" само с халки. Пък за да стигнат до ракията ми са минали през още две заключващи се врати и то без... взлом. Помислихме, че е вътрешен човек, но не е. ( което е радващото в случая). В момента съмненията ни минаха през сито за да се ограничат до едно "направление" с име на теле- комуникационна компания, където на техни хора бяха дадени ключове за 2-3 часа за външната и тази към избите врата за да си монтират устройството. Казахме и на полицаите, а до колко са ни обърнали внимание - не знам. По съвпадение изквичахме всички кооперации в махалата, като общото между всите ни бяха... монтажните работници на тази компания.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

kristiyn написа:
            в отговор на:
            ele написа:
            Какво значи "да им пълниш гушите"? Хората ти предлагат услуга, за която сключваш договор и си плащаш
            kay_ написа:
            Едни приятели заминаха в чужбина за седмица (точно тогава им изтичаше договора с охранителната фирма) момчето, беше решило, когато се върше да го преподпише. 2 дена след изтичане на СОТ-а, докато са били в чужбина са влизали у тях
            Възможно е и да има такива охранители, но да се говори за някаква масовост е тъпо.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Kay_ написа:
              ...Друг приятел, реши да не си подновява каско-то, понеже кара Астра 95та и на следващата сутрин, беше без странични огледала с начупени стопове и фарове...
              Това определено е така, защото е била застрахована в някоя мутренска компания.
              04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Каското няма да ти помогне за музиката. Повечето ЗК застраховат само фабричната музика на колата. Просто защото не представлява интерес. Дори да ти опустошат салона, каското в повечето ЗК ще покрие щетите за счупен прозорец и смяна на дръжка.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

vgeorgiev написа:
                  Kay_ написа:
                  ...Друг приятел, реши да не си подновява каско-то, понеже кара Астра 95та и на следващата сутрин, беше без странични огледала с начупени стопове и фарове...
                  Това за мен си е чисто съвпадение.1. Никой няма да се занимава да троши каквото и да било по такава бракма.2. Никой не знае дали реално застраховката не е подновена наистина. Ако беше за 2 или 3 дни след това, ок, ама за 1 ден просто брокерите не са длъжни да обявят полицата за един ден.
                  A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

snake написа:
                    Каското няма да ти помогне за музиката. Повечето ЗК застраховат само фабричната музика на колата. Просто защото не представлява интерес. Дори да ти опустошат салона, каското в повечето ЗК ще покрие щетите за счупен прозорец и смяна на дръжка.
                    Да, ако не предадеш падащия ти панел в ЗК - няма да ти го покрият - иначе тавана е 100-150 лева, но примерно моя брокер ме уведоми, че ако ми е по-скъп плеъра, да си представя касова бележка (предполагам в този случай ще покрият някакъв процент от цената - като приспаднат амортизацията)
                    FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

BO написа:
                      vgeorgiev написа:
                      Kay_ написа:
                      Това за мен си е чисто съвпадение.1. Никой няма да се занимава да троши каквото и да било по такава бракма.2. Никой не знае дали реално застраховката не е подновена наистина. Ако беше за 2 или 3 дни след това, ок, ама за 1 ден просто брокерите не са длъжни да обявят полицата за един ден.
                      Може, аз не твърдя, че това е причината и че всички застрахователи са такива, но за мен лично има нещо вярно. Не натяквам мнението си на никой.
                      ФИАТ- Пътят е само формалност
                      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                      -----------------------------------------------------
                      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
                      X