Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автоинструктор с ФИАТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автоинструктор с ФИАТ

Здравейте колеги,Преди година и нещо жена ми изкара курсовете и взе книжка. Естествено Дядо Коледа и донесе Пунтото (от подписа ми) и аз заживях с увереността, че вкъщи има още един шофьор...Оказа се, че съм се сдобил с домашен автоинструктор Няколкото пъти, в които се оставих да ме возят и съответно правих опити да се намесвам със съвети приключваха с високо кръвно (моето) и съвсем реалното намерение да скоча в движение Проблемът е, че жена ми се опитва да внуши на фиатката свойствата и качествата на учебната кола - дизелов голф 5. И като всяка жена, не може да бъде надприказвана или да бъде склонена да приеме друго мнение И след това лирично отклонение, да си дойда на въпроса: можете ли да ме насочите към автошкола или автоинструктор в западна София с учебна кола бензинов ФИАТ, за няколко допълнителни часа кормуване?
    Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
    FIAT PUNTO 2 (18

Абе, да натиска там малко педала на газта като потегля и готово...п.с. Ей... много лоша работа да се учиш да караш на дизел
    1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
    2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Тук, в Дружба, съм виждал една учебна Брава. Не знам дали е бензинова, ама мога да проверя близката автошкола дали не е тяхна, че собственикът ѝ навремето ме питаше за моята. Все пак, според мен излишно си губиш времето, а после и парите. Ако ще на нитроглицерин да си кара кормуването, все тая. Вози се само, когато си принуден от обстоятелствата и толкоз. Все ще преживееш едно отиване на гости без да се обаждаш. На връщане пък няма да ти пука
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Благодаря на всички за отделеното внмание. Намерихме автошкола в Люлин с бензинови автомобили. Като минат опреснителните часове, ще пиша за резултатите
        Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
        FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

Аз имам един приятел, дето едно време като караше курсовете, се случи да кара на дизелово Пежо. След това доста време се бореше с грешните навици от дизела.

Коментар

И кои са грешните навици от дизела?
            Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Грешните навици от дизела са, че караш бензиновата си кола с около 900-1000 оборота на двигателя из града на трета или четвърта предавка, а това за бензинов автомобил си е мъка.Аз пък имам един приятел, дето си кара бензиновата кола като дизелова, а никога не е карал дизел
              Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

:D туй ще да е някой трилитров карбураторен.
                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Ох, много е трудно от дизел на бензин.. на един по-висок легнал полицай 2 минути не можах да запаля,гасне колата, пък с дизела си тръгваше. Ако има някой разбирач да направи тема или нещо свързано със смяната на горивото няма да е лошо :D
                  Drive It Like You Stole It | Гараж
                  RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Stann написа:
                    Ох, много е трудно от дизел на бензин.. на един по-висок легнал полицай 2 минути не можах да запаля,гасне колата, пък с дизела си тръгваше. Ако има някой разбирач да направи тема или нещо свързано със смяната на горивото няма да е лошо :D
                    Ми че то има цял раздел, "продавам/купувам автомобил"
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                    X