Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на лаптоп - Q1 2014

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Взех този баклук оттехномаркет, acer e1-530g три дена се мъчих да го подкарам с уиндоус 7 е няма драйвери и това е. Сега съм с 8-ца и не мога да включа wifi - моля помагайте, че без нерви остааанах. Network adaptеr свети жълто,не си намира дравер, този от официалния сайт непомага...
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Виж BIOS-a трябва да е на UEFI, като е на Legacy с 8-ца съм виждал чудеса.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
        Виж BIOS-a трябва да е на UEFI, като е на Legacy с 8-ца съм виждал чудеса.
        Хмм, на Legacy е. Ако не помогне друго ще пробвам да го преинсталирам на UEFI, мам... му

Коментар

Я да поизцапам и аз...кой от трите???http://www.vivacom.bg/bg/residential...x456b.htmlще подновявам договор и ще го взема на изплащане....
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Asus / HP
            Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
            Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
            Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Само HP-то има DVD.....
              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                Само HP-то има DVD.....
                Това за + ли да го приемем или за - щото аз от както имам лаптоп (7 години) CD/DVD-то съм го ползвал 2 пъти и то в началото
                FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

tambuhtaneca написа:
                  veselin10 написа:
                  Само HP-то има DVD.....
                  Това за + ли да го приемем или за - щото аз от както имам лаптоп (7 години) CD/DVD-то съм го ползвал 2 пъти и то в началото
                  Плюс е че можеш да го махаш ДВДто и на негово място да слажиш SSD за ОС-а, и отделно имаш хард за всичко останало. Аз съм така от доста време.

Коментар

Ssdто в кади ще работи бавно.По скоро обратното.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Ssdто в кади ще работи бавно.По скоро обратното.
                      Що така реши? Там няма конвертори или накакви странни кабеляци. Ако CDто е на Сата не мисля че ще има разлика къде е свързан диска, дали на мястото на стария или на оптичното устройство. два отделни канала. Ако имаш други съображения ще ми е интересно да споделиш че и аз съм се замислил за подобна модификация.
                      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                      182A4.000 IAW49F
                      LPG - Lovato EasyFast
                      ----------------------------
                      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Нещо важно според мен е тъчпада да има скрол. Нещо, което пропуснах като търсих лаптоп и сега ми е малко криво, като оставя настрана другите проблеми Стария седемгодишен МСИ имаше скрол, а новия няма, някак си ми е тъпо, дори през акъла ми не мина, че нямат.

Коментар

Аз май все пак се повлиях от резултатите на тази анкета, и най-смислен вариант ми се вижда ей такова Lenovo. Вие кво ще кажете?
                          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Аз бих заложил на Dell (ако имам пари, че тия ефтинджосите се гънат като да не кажа какво), след това ASUS. ACER никога не бих си взел. Аз вече и лаптоп не бих си взел де, виж една стационарка с i7, 8 RAM, SSD + HDD, 27" IPS LG - това вече е нещо друго
                            FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

За да не отварям нова тема, колег дайте по един съвет каква машинка да вземем за сестра ми? С нея ще се работи главно с офис приложения, Уърд, Ексел, ще се следят едно количество камери. Еднственото което трябва да има е Num Pad и цена до 1000лв. Нещо ми харесва : http://laptop.bg/laptops-dell-Inspir...haracteristics и този също http://laptop.bg/laptops-lenovo-Idea..._70_80EW02NCBM , като на Делл гаранцията от 5 години е доста добра оферта.
                              Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                              Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                              Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

flippy89 написа:
                                За да не отварям нова тема, колег дайте по един съвет каква машинка да вземем за сестра ми? С нея ще се работи главно с офис приложения, Уърд, Ексел, ще се следят едно количество камери. Еднственото което трябва да има е Num Pad и цена до 1000лв. Нещо ми харесва : http://laptop.bg/laptops-dell-Inspir...haracteristics и този също http://laptop.bg/laptops-lenovo-Idea..._70_80EW02NCBM , като на Делл гаранцията от 5 години е доста добра оферта.
                                Бих препоръчал DELL, но с бизнес серията LATTITUDE. Този модел например. Щом ще се работят главно офис приложения бих предпочел матовия дисплей и клавиатурата с подсветка пред външната видеокарта 8GB RAM и 1TB HDD на Inspirion-а. За съжаление надхвърля цената с 80 лева...
                                ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
                                ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
                                ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

Working...
                                X