Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оригинален часовник. От къде да купя?
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
точно така BO e прав. За 50 лева няма смисъл от тия гимнастики .за цени до 400 лв всички са един дол дренки ,няма смисъл да се занимавате с гаранции и профилактики да ви взимат по 50 лева :D .щом е за жена ,освен ако не си го е избрала ,не бих купувал лично аз часовник дори и за подарък (лично мое мнение де) .едно на ръка ,че те го приемат като аксесоар едва ли не друго ,че според поверията не не на добре работатафиатче Браво 2.0
Коментар
-
Humppa
Благодаря на отзовалите се!@tomazoНе знам какви са поверията, но знам какви часовници би харесала жената
Коментар
-
От известно време се занимавам с часовници, може да се каже дори, че съм в начален стадий на колекциониране :D . Имам Festina, Doxa, Fossil и 2 Casio-та в момента. В общи линии, няма никакъв смисъл да пише Swiss made. Поне не и за такъв бюджет. Обяснявам защо - имах един Tissot, който иначе струваше в магазин около... 500-600лв. В този часовник има механизъм за 10$. Аз лично препоръчвам Касио. Вярно, не пише Swiss made, но хубав Дамски часовник е около и малко над 100лв и е в пъти по-здрав и стабилен от евтините Swiss made варианти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар