Мой познат използва само картата. Слага я в CI+ и директно в телевизора. Текевизора има собствен сателитен тунер и кабела от сателита се включва към телевизора. Няма приемници няма 101729 дистанционни. Само това на телевизора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся някой със сателитна телевизия булсатком vivacom други
Collapse
X
-
VIT написа:evgeni85 написа:Мой познат използва само картата. Слага я в CI+ и директно в телевизора. Текевизора има собствен сателитен тунер и кабела от сателита се включва към телевизора. Няма приемници няма 101729 дистанционни. Само това на телевизора.
Коментар
-
Познавам един който предлага шеринг за булсатком пълен премиум пакет само за 5 лв на месец.Но има едно условие плаща се за цяла година, което излиза 60 лв. и всичко на булсаткома ти е разкодирано.Най важното не си зависим от тъпите приемници на булсата, а можеш да си ползваш някой по хубав.Въпроса е само да има вход за интернет. Аз лично вече втора година ползвам тази услуга и съм много доволен.Няма накъсване или ефект на замръзване на картината.Хубавото също така че приемника може да го занесеш и в чужбина и там също да го ползваш без никакъв проблем.
Коментар
-
lz2jvc написа:Познавам един който предлага шеринг за булсатком пълен премиум пакет само за 5 лв на месец.Но има едно условие плаща се за цяла година, което излиза 60 лв. и всичко на булсаткома ти е разкодирано.Най важното не си зависим от тъпите приемници на булсата, а можеш да си ползваш някой по хубав.Въпроса е само да има вход за интернет. Аз лично вече втора година ползвам тази услуга и съм много доволен.Няма накъсване или ефект на замръзване на картината.Хубавото също така че приемника може да го занесеш и в чужбина и там също да го ползваш без никакъв проблем.LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар