Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся някой със сателитна телевизия булсатком vivacom други

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мой познат използва само картата. Слага я в CI+ и директно в телевизора. Текевизора има собствен сателитен тунер и кабела от сателита се включва към телевизора. Няма приемници няма 101729 дистанционни. Само това на телевизора.
    Powered by Emzo

Коментар

evgeni85 написа:
      Мой познат използва само картата. Слага я в CI+ и директно в телевизора. Текевизора има собствен сателитен тунер и кабела от сателита се включва към телевизора. Няма приемници няма 101729 дистанционни. Само това на телевизора.
      Това на Булсатком не става!

Коментар

VIT написа:
        evgeni85 написа:
        Това на Булсатком не става!
        Той работи в Булсат и явно за това при него става. Друга карта ще да е а не такава като на клиент
        Powered by Emzo

Коментар

Познавам един който предлага шеринг за булсатком пълен премиум пакет само за 5 лв на месец.Но има едно условие плаща се за цяла година, което излиза 60 лв. и всичко на булсаткома ти е разкодирано.Най важното не си зависим от тъпите приемници на булсата, а можеш да си ползваш някой по хубав.Въпроса е само да има вход за интернет. Аз лично вече втора година ползвам тази услуга и съм много доволен.Няма накъсване или ефект на замръзване на картината.Хубавото също така че приемника може да го занесеш и в чужбина и там също да го ползваш без никакъв проблем.

Коментар

lz2jvc написа:
            Познавам един който предлага шеринг за булсатком пълен премиум пакет само за 5 лв на месец.Но има едно условие плаща се за цяла година, което излиза 60 лв. и всичко на булсаткома ти е разкодирано.Най важното не си зависим от тъпите приемници на булсата, а можеш да си ползваш някой по хубав.Въпроса е само да има вход за интернет. Аз лично вече втора година ползвам тази услуга и съм много доволен.Няма накъсване или ефект на замръзване на картината.Хубавото също така че приемника може да го занесеш и в чужбина и там също да го ползваш без никакъв проблем.
            Няма ли кой да те прати на почивка...
            LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
            LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
            LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
            Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
            Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Working...
            X