Търся някой със сателитна телевизия Булсатком vivacom други за да вземе 2ри приемник .Искам да го ползвам за вилата като ходим Дори само карта върши работа като си плащам абоната за втори приемник за цяла година .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся някой със сателитна телевизия булсатком vivacom други
Collapse
X
-
Humppa
-
като сключиш договор за втори и т.н. приемник в булсатком дават и приемник с карта. Картата не е заключена към приемника, а приемникът е заключен към картата, т.е. не може на този проемник да ползваш друга карта, а картата на булсатком може да си я ползваш на който приемник искаш, стига на него да не са зададени някакви ограничения. Така е било винаги откакто започнаха да предлагат собствени приемници. За виваком не знам как е, предполагам няма да е по-различно.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:... Картата не е заключена към приемника, а приемникът е заключен към картата, т.е. не може на този проемник да ползваш друга карта, а картата на булсатком може да си я ползваш на който приемник искаш, стига на него да не са зададени някакви ограничения....04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
ele написа:като сключиш договор за втори и т.н. приемник в булсатком дават и приемник с карта. Картата не е заключена към приемника, а приемникът е заключен към картата, т.е. не може на този проемник да ползваш друга карта, а картата на булсатком може да си я ползваш на който приемник искаш, стига на него да не са зададени някакви ограничения. Така е било винаги откакто започнаха да предлагат собствени приемници. За виваком не знам как е, предполагам няма да е по-различно.
Коментар
-
Re: ТВ
kluchar написа:Като ни се развали приемника човека от фирмата донесе друг и аз сложих старата карта от счупения приемник веднага си тръгна Така че друга карта трябва да тръгне на всеки приемник .От от офис съм взимал нов приемник и съм слагал стара карта и тръгва. Може скоро да са ги заключвали .
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:На самия приемник нищо не са правили .......kluchar написа:Те не даваха и да се слага на друго място освен в апартамента но аз има едни приемник в Англия и си работи
Коментар
-
Познавам един който предлага шеринг за булсатком пълен премиум пакет само за 5 лв на месец.Но има едно условие плаща се за цяла година, което излиза 60 лв. и всичко на булсаткома ти е разкодирано.Най важното не си зависим от тъпите приемници на булсата, а можеш да си ползваш някой по хубав.Въпроса е само да има вход за интернет. Аз лично вече втора година ползвам тази услуга и съм много доволен.Няма накъсване или ефект на замръзване на картината.Хубавото също така че приемника може да го занесеш и в чужбина и там също да го ползваш без никакъв проблем.javascript:emoticon(’:D’)
Коментар
-
Към Виваком със сигурност има проблем с подмяната на картите, от няколко години съм на виваком и съм сигурен за това. При смяна на приемник идват техници и се обаждат на оператор за активация.ex.FIAT REGATA 70S 1.3 -84г. , ex.FIAT TEMPRA 1.6 i.e -94г , ex.FIAT PUNTO MK2 1.2 16V 2000г.ex.FIAT GRANDE PUNTO 1.4 16V s-jet-2007г.
ex.Fiat Croma 1.9 8V m--jet 2007
Fiat Croma 1.9 16V 2008г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар