Миналата седмица ми дойде телефона от въпросния сайт. Модела е P780 на Л...во(да не правя реклама). Телефона е с метален капак голяма батерия, луксозна кутия. Дисплея е прекрасен. Камерата снима отлично. Всичко на пръв поглед му е читаво изглежда като оригинален. Но тук възниква въпроса кое не е наред че е толкова ниска цената взех го за 117 долара от "щастливия час". Със застраховка против митници ми седна 220 и няколко лева. В България същия струва около 450 лева. Та къде е уловката. Изкуствено завишаване на цената от дилъра за България ? Друго което ми прави впечатление е , че телефона е руутнат - има SuperSU приложение в менюто, което първоначално ме изненада, ногъ после се замислих, че в никой телефон от магазин няма такова приложение. И още нещо на кутията пишеше в долния ъгъл IdeaPhone, а в горния ляв Le..vo. Дали това не е някакъв китайски производител, на който Ле..во им ребрандира телефоните за да ги продава под тяхната марка. Давайте идеи.Коригирах нищо незначещото заглавие.Модераторски екип на фиат-бг.орг
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реплики ли са телефоните от Пандата?
Collapse
X
-
В Китай практиката е следната: Дадена фирма произвежда някоя западна марка под лиценз, и произвежда и абсолютно същите продукти, но с китайска марка, на по-ниска цена.Така е с климатиците, с телевизорите и т.н. - всичко това съм го видял на живо.В случая - Lenovo си е китайска марка и не вярвам да са почнали да правят и ментета на техните си марки. Тъй че си е оригинал. Не се притеснявай.
Коментар
-
Надали китайците ще правят реплики на Леново.Не се чуди за разликата в цената. Тук търговецът си прибавязначителна печалба и "мегдан" за евентуалната гаранционна поддръжка.До колко разликата от 200 лева ( още един телефон) си заслужава това "удобство" някойда ми гарантира стоката е въпрос на избор. От пандата съм пазарил телефон на щерками преди 7-8 месеца, марката му беше нечувана в БГ (DOOGEE със собствен сайт ) но вграждав телефоните си дисплеи на ЛГ...откъдето пък си мисля, че някои модели на лГ ( ако не всички) се правяттам. Така, че честито и не му мисли.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Аз пък бях чел някъде преди година и нещо, че производствената цена на iPhone 5 е някъде в порядъка 180-200$. Направи си сметка като тука дойде на 2000лв. колко им е печалбата.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
u_bo
Ето ти за ’фалшивите’ - реплики на Леновоhttp://forums.lenovo.com/t5/A-and-P-.../1736253има реплики на всичко.
Коментар
-
VIT написа:На iPhone 5, цената може и да е вече доста надолу след като излезе iPhone6 . Всяко нещо струва пари и производителя трябва да печели,поне ще е така докато сме в този Робовладелски строй наречен КАПИТАЛИЗЪМ. Ако някой ден се смени ,може и да се променят нещата.
Коментар
-
Никой не ви кара насила да купувате от големите производители и никой не ви спира да си го направите сами. Реално всичките материали за телефона ви ги има безплатно в природата. Добивате си метала, произвеждате си пластмасовите части, чертаете си една схема, правите си сами платката, написвате си една операционна система и т.н. и ви излиза още по-евтино :D
Коментар
-
dikanio написа:Никой не ви кара насила да купувате от големите производители и никой не ви спира да си го направите сами. Реално всичките материали за телефона ви ги има безплатно в природата. Добивате си метала, произвеждате си пластмасовите части, чертаете си една схема, правите си сами платката, написвате си една операционна система и т.н. и ви излиза още по-евтино :D
Коментар
-
И в Пандата и в Алито има реплики на Леновота. Сравянявайте хардуера, който е описан с този на оригиналните модели преди да ги закупите."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар