Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оранжев,червен или син мобилен интернет?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ментел интернета им е меко казано УжъЪст.

Коментар

Humppa написа:
      Аз червените не ги броя за живи откакто си разчистихме сметкити при голямото тяхно о*иране с фактурите (почти 10 месечна сага).На бившите зелени, сега сини, съм сърбал попарата.Доволен съм от оранжадата, интернедът е бърз и го има навсякъде Чакам новите играчи, от които съм доволен от сателитната им ТВ. А вече имам и опика вкъщи от тях.
      Я кажи как реагират при авария на интернета ? Бързо ли оправят нещата , че се заглеждам в офертата им от известно време , а имах проблем с неотчетено плащане за който чаках да стане понеделник защото в неделя човека с правата за достъп не бил на работа ?
      Brava 1.6 ELX

Коментар

Докато беше LAN имаше проблеми. С дни без нет. Но сега няма проблеми по опиката. СЛчват се от време на време няколкоминтни прекъсвания. На 1-во число, при неплаена такса нета си върви

Коментар

Аз на село съм с нет от тях (булсатком де), никога не съм имал проблеми или прекъсвания. Реагираха до няколко часа при прекъсване, обикновено при бури (щото кабеляците са по стълбовете, ама на село няма друг начин).Мисля, че във всеки град обслужването е различно, щото на практика те изкупиха готови изградени мрежи. И си зависи от местните хора обслужването.

Коментар

У нАс съм оптика на Булсатком,никакъв проблем не съм имал за 2 год. НЕТ-а мога да кажа че е перфектен,не се влияе от атмосферните условия!

Коментар

Буквално преди дни от "червените" прехвърлих изцяло на "оранжеви" - най-добрият ми избор, свързан с мобилни услуги. В момента имат оферта за 30 кинта получаваш 2000 мин към всичкото останало цвят, 10Гб интернет (отвратително бърз сравнено с червения) и неограничено в мрежата им. И освен това, след изразходването на 10те ГБ, скоростта на пада на 64 като при червените, а на 128 (ДОКАЗАНО), което си е голям плюс за мен.
              Nuova Croma - so far...so good
              Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
              Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

Оранжевите са много добри докато не решиш да промениш плана или да ги смениш. Тогава стават като топлофикация - няма отърване.

Коментар

kolev написа:
                  Оранжевите са много добри докато не решиш да промениш плана или да ги смениш. Тогава стават като топлофикация - няма отърване.
                  Имам 3 номера при тях ( разбира се, ползват се от 3ма души )Чат-пат звънят да преподпиша с нови условия. Реших да тествам на единия номер - този който ползвам аз. Първите 2-3 сметки - О.К. Идва една - не ми хареса числото. Прегледах потреблението и установих, че планът на който съм минал не ме устройва. На следващия ден отидох в техен офис им казах, че искам да си сменя плана. Така и стана
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

nikolay zhelev написа:
                    Буквално преди дни от "червените" прехвърлих изцяло на "оранжеви" - най-добрият ми избор, свързан с мобилни услуги. В момента имат оферта за 30 кинта получаваш 2000 мин към всичкото останало цвят, 10Гб интернет (отвратително бърз сравнено с червения) и неограничено в мрежата им. И освен това, след изразходването на 10те ГБ, скоростта на пада на 64 като при червените, а на 128 (ДОКАЗАНО), което си е голям плюс за мен.
                    На мен пък само това не ми харесва - след изчерпване на бързия интернет, скоростта умира. Ужасно бавна. Писах им - очакваният отговор - 128 kbps е максимално достижима, не гарантирана.....Иначе бързия нет е много по-бърз от глобулския, на които бях абонат 13 години някъде.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                      На мен пък само това не ми харесва - след изчерпване на бързия интернет, скоростта умира. Ужасно бавна. Писах им - очакваният отговор - 128 kbps е максимално достижима, не гарантирана.....Иначе бързия нет е много по-бърз от глобулския, на които бях абонат 13 години някъде.
                      И да не е 128кбпс (макар че тестовете ми това показват), няма да е по-бавен от "червения" със сигурност, а мен това ме устройва
                      Nuova Croma - so far...so good
                      Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
                      Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

Working...
                      X