Здравейте колеги, поставен съм пред следния казус:Преди известно време си поръчах едни работи от братския Китай за около 25$ и ми ги пратиха с проследяващ номер. Всичко ок, но днес проверявам номера и пише че пратката е доставена вече на адреса и освен че не е доставена на моя адрес е доставена в друг град (Благоевград), при положение че е била първо в София за където беше и самата пратка. Въпроса ми е някой има ли представа към кого трябва да се обърна за да се види къде и какво се е объркало, защото китайците ми пратиха и снимка на плика с който са ми пратили пратката върху който е моя адрес в София с въпросния проследяващ код. Благодарско предварително за споделените мнения.Проверих че в Благоевград няма нито номер на блок съвпадащ с моя нито пък квартал...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сбъркан адрес за доставка на международна пратка с номер
Collapse
X
-
И аз съм в подобен филм. Пратка за ~60$. След като е литнала от Китай на 12.12.2014, едва вчера се появи в тракинга на родните пощи. Проверявам днес и ... "приета и получена"?!? Тъкмо се върнах от нашия ПК /бтв 1231/ и се оказва, че има пратка/която в момента е в разносвачката/, ама името на нея не е моето . В този случай - и да е моята пратка - няма да ми я даде никой, след като името не е моето. След час - 2 съм пак натам, за продължението на филма...AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
Сагата приключи успешно. Успях/в пощата / да ги убедя, че това си е моята пратка, а китаеца е идиот и е объркал името. Успех и с твоята драма.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
Emo91 написа:Е при мен няма да е с такъв успех, защото вече е предадено на клиент преди 4 дни и според тях той едва ли пази плика от пратката за да се види какво пишело на етикета...каквато държавата такава и пощата...FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
mitaka_neikov написа:Emo91 написа:Е при мен няма да е с такъв успех, защото вече е предадено на клиент преди 4 дни и според тях той едва ли пази плика от пратката за да се види какво пишело на етикета...каквато държавата такава и пощата...
Коментар
-
Лошото е, че снимката беше прикачена на някакъв сървър, който явно е за временно ползване защото линка вече не е активен, а въпросната тетрадка и компютър на пощата са в Благоевград не в пощата в София, тоест трябва да си убия един ден време и ходене до Благоевград. Пратката не е задължително да се вземе с лична карта, ако пощальона я занесе на адреса и някой отвори вратата му я връзва срещу фамилия и подпис. Вкъщи редовно въпросните пратки ги взима майка ми, сестра ми, общо взето който отвори вратата.Копирам тракинга:Destination Country - Tracking Consuming: 1311 ms - Go to official website2015-01-20 12:57BULGARIA, БЛАГОЕВГРАД, Доставена2015-01-20 06:48BULGARIA, БЛАГОЕВГРАД, Пратката e получена2015-01-20 06:48BULGARIA, БЛАГОЕВГРАД, Пратката е приета2015-01-19 11:17BULGARIA, SOFIA LC/AO, Insert item into domestic bag Влагане на пратка във вътрешен чувал2015-01-19 11:03BULGARIA, SOFIA LC/AO, Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станцияOrigin Country - Tracking Consuming: 1248 ms - Go to official website2015-01-10 14:07北京国际, 保加利亚 - BG, 出口总包互封开拆, Opening2015-01-10 08:46北京国际, 保加利亚 - BG, 出口总包直封封发, Departure from outward office of exchange2015-01-08 22:12苏州国际, 保加利亚 - BG, 出口总包互封封发, Dispatching2015-01-08 22:09苏州国际, 保加利亚 - BG, 出口总包互封开拆, Opening2015-01-07 14:25无锡邮政局大宗邮件处理中心, 保加利亚 - BG, 收寄局收寄, CollectionBMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
Имах подобен проблем преди нова година, по трекинг номер проверих, и пратката беше заминала за Варна.Не знам на пратката какво име е било написано.Звънях по телефона на Български пощи и ми казаха,че китайците често давали грешни трекинг номера.Отворих диспут в алиекспреса и ми въстановиха парите.Забелязвам и друго,че когато пратката е чрез китайските пощи почти винаги идва много бавно и с проблеми,а чрез сингапурските пощи до 10-на дни.Маренго 1.9Jtd-110 2002
Коментар
-
Моя пратка, не от Китай, не че има значение, 3 дни преди да я получа беше със статус "Получена от клиента". Това са 3 дни от моята проверка, а преди това колко време е била с този статус - не знам. Друга пратка от Германия се появи в системата цели 14 дни след изпращане (даже щях да питам доставчика какво става) и автоматично беше й зададен статус "прилагане във вътрешен чувал" - какво е ставало и къде е пътувала преди това - проследяващият им софтуер не знае нищо. Мисля, че системата не е чак толкова перфектна и, да чукна на дърво, до сега не ми се е губила пратка.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
goro71 написа:.......Отворих диспут в алиекспреса и ми въстановиха парите......ele написа:............. 3 дни преди да я получа беше със статус "Получена от клиента". ......
Коментар
-
ele написа:Моя пратка, не от Китай, не че има значение, 3 дни преди да я получа беше със статус "Получена от клиента". Това са 3 дни от моята проверка, а преди това колко време е била с този статус - не знам. Друга пратка от Германия се появи в системата цели 14 дни след изпращане (даже щях да питам доставчика какво става) и автоматично беше й зададен статус "прилагане във вътрешен чувал" - какво е ставало и къде е пътувала преди това - проследяващият им софтуер не знае нищо. Мисля, че системата не е чак толкова перфектна и, да чукна на дърво, до сега не ми се е губила пратка.BMW E46 coupe
Fiat Punto 1.1 LPG - ex
Коментар
-
naskobg написа:goro71 написа:.......Отворих диспут в алиекспреса и ми въстановиха парите......ele написа:............. 3 дни преди да я получа беше със статус "Получена от клиента". ......Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар