Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Недостъпна част от системния партитишън

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gamma написа:
    Да не е скрит партишън с бакъп на ОС?
    Не е, вижда се че е поддиректория на C: ако беше скрит партишън нямаше да се вижда изобщо или поне не като подпапка на съществуваш вече.
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

А при мен е така, винаги ми отделя unallocated част от диска, незнам само дали NTFS-a ли го прави или Джама
      Прикачени файлове
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Към автора на темата : Колега, не се занимавай с неща които не разбиташ, ще си скапеш ОС -а ! Всеки Windows си заделя unallocated space за системни нужди. При XP e 7 - 8 MB, a при 7 -мицата и 8 -мицата са по 100 МВ . При старите това пространство се използва само при преназначаване на лоши сектори, а при 7 и 8 там са бутлоудъра и още няколко системни файла. Целта е да не са свободно достъпни под Windows, като това ги защитава от вируси и некомпетентна намеса от страна на потребителите. Това Unaccessible space си го има при всеки Windows, не само при 7. Системата си го резервира и не дава достъп до него. Дори при дефрагментиране на дяла, пак не се премества и не се променя нищо от това резервирано пространство. Не знам какво съдържа, не съм се и интересувал. При дефрагментиране се появява в зелен цвят и е описано като непреместваеми сектори. Като искаш по-добро почистване на диска, използвай ето тази програмка RegpairSetup . С копи/пейст в гугъл ще ти я намери. Безплатна е и напълно безопасна. Изпозвай и туловете за почистване на самия Уиндоус.
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Явно никой не може да помогне. За сега няма да обръщам внимание на този проблем. Защото от 50 ГБ системен дял нещо да ти вземе близо 15% от него си е проблем. Искаше ми се да знам това правило ли е за тези %-и или не. Ами ОК, засега толкова, ключ.ПС: До Dido_Lyubenov. Нали затова питам тук, щото не разбирам. Все пак благодаря за ценния съвет! Не бих се сетил сам.
          Stop giving directions, just say "Follow me."
          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Виж си смарта на диска първо дали е наред.После явно софтуера, с който сканираш диска, няма достъп до папка/файлове на диска.Причината може да е от лоши сектори/ corrupted file system до специфично приложение, което не дава достъп до файловете му.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И моя проблем явно е същия,само че аз не знам къде са тея 20+-гб
              FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

A ако буутнеш с лайв уин или линукс какво дава?
                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

sok1 написа:
                  Явно никой не може да помогне. За сега няма да обръщам внимание на този проблем. Защото от 50 ГБ системен дял нещо да ти вземе близо 15% от него си е проблем. Искаше ми се да знам това правило ли е за тези %-и или не. Ами ОК, засега толкова, ключ.ПС: До Dido_Lyubenov. Нали затова питам тук, щото не разбирам. Все пак благодаря за ценния съвет! Не бих се сетил сам.
                  Май ти казах какво да направиш, и колегата отгоре ти го казва. Я нагласи масата и да ти реша проблема.... пък ако не(малко вероятно) поне ще апнем и сръбнем
                  Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                  Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                  Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                    Дори при дефрагментиране на дяла, пак не се премества и не се променя нищо от това резервирано пространство. Не знам какво съдържа, не съм се и интересувал. .
                    Заделено място за виртуална памет, място за записване на грешки........

Коментар

chaveto написа:
                      Dido_Lyubenov написа:
                      Дори при дефрагментиране на дяла, пак не се премества и не се променя нищо от това резервирано пространство. Не знам какво съдържа, не съм се и интересувал. .
                      Заделено място за виртуална памет, място за записване на грешки........
                      Нека да видим колегата как ще реши "проблема" :D Щом, е решил да си затрие софтуера, няма как да го спра. Дано поне научи нещо полезно в крайна сметка.
                      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Дидо, само спамиш
                        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Спрях Систем рестоър, изчистих всички точки, намалих заделеното място на около 2 ГБ. И воала! - вече няма такова място. А аз си имам още 7 ГБ. :D
                          Stop giving directions, just say "Follow me."
                          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Е що не кажеш, че има учасник познал точния резултат?
                            veselin10 написа:
                            Може да е System Volume Information....
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
                            X