Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на мобилен телефон Q1 2015

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tyson написа:
    Като единствен недостатък на ЛГ-то отчитам бутона за стартиране/гасене на телефона.ГОлеми тъпаци са, как може там да го сложат. Изгасям го в калъфа ми (за кръста).Други забележки нямам засега. Перфектен, много бърз, осезаемо по-бърз от предния. Около 38 000+ точки на Antutu тест прави.
    Що бе много си е удобен даже... А и само с натискане на бутона (при това сериозно) а без потвърждение за изгасяне, няма как сам да се гаси.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Е, факт е, че се гаси в калъфа ми за кръста. Като се наведа да се обуя и го притискам с шкембе явно. Пробах няколко дни го носих в джоб - никакви проблеми. Сложа го в калъфа и докато се обуя и сляза в колата - Добър ден - угаснал. :DЕмооо - ударник си! Интересното е, че като му пуснах Антутуто за първи път, още като го взех, преди да си наинсталирам нещата, направи 44 000+. След това няколко пъти пускам теста и не мога да стигна 40 000. Идеи?Edit: 39 653
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Колкото повече свободна РАМ памет имаш, толкова повече точки показва.Пълна шитня, хич не го гледай тва.Вчера направих ресет на моя, по препоръка на Емо.За сега е по-добре откъм бързина, ще видим след седмица-две-три като го набухам с кешове...
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Аз това за сефте след 4 години ползване на Андроид го пуснах да видя. На S3-ката, която е доста задръстена вече от приложения и искам да я сменям, с къстъм ром (Омега) ми изкара 24000. На S5-цата на жена ми, с не толкова много приложения и глупости, с последния Андроид - 44700. Сега чакам да видя HTC и Самсунг какво ще изкарат другия месец.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Вчера имах минаване през Технополис и загледах тоя телефон http://www.technopolis.bg/bg/GSM/GSM...-SIM-/p/578926 доста добър дизайн има, на мен определено ми допадна, но тъй като беше заключен във витрината успях само да го подържа, но без да го включвам за да видя как са и цветовете, но определено на тази цена и с тези характеристики към момента незнам дали изобщо може да се намери по добро предложение по БГ магазините.
            punto HGT

Коментар

didich написа:
              Вчера имах минаване през Технополис и загледах тоя телефон http://www.technopolis.bg/bg/GSM/GSM...-SIM-/p/578926 доста добър дизайн има, на мен определено ми допадна, но тъй като беше заключен във витрината успях само да го подържа, но без да го включвам за да видя как са и цветовете, но определено на тази цена и с тези характеристики към момента незнам дали изобщо може да се намери по добро предложение по БГ магазините.
              Имай предвид, че хората които го ползват масово се оплакват, че имат проблем с обхвата на 3G.
              Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Колеги,а някой има ли впечатления за Майкрософт Лумиа 535 дуал сим.Вчера го загледах и ми хареса.Само да кажа,че досега не съм имал умен телефон,ни с андроид,ни с уиндоус.Цените му са в диапазона 220-260.Общо взето нещо за маааакс 300 кинта

Коментар

noriaga написа:
                  didich написа:
                  Имай предвид, че хората които го ползват масово се оплакват, че имат проблем с обхвата на 3G.
                  Мдам, сега се зачетох по форумите, но всички казват, че най вероятно проблема е софтуерен, иначе самия апарат е ОК, дано скоро решат проблема.
                  punto HGT

Коментар

Най-сетне си реших проблема с гасненето в калъфа. Дойде ми днеска кейса от китайците. Бутона остава по-надолу и навътре и няма как да се натисне случайно вече.
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

didich написа:
                      Повече са оплакванията от колкото някакви положителни отзиви за модела. Непрекъсната загуба на обхват и доста посредствена камера. И не залагай много надежди това да се реши с обновяване на версията.
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

emzo написа:
                        Lenovo K910 ъптайм 900+ часа.Някой да си е играл с Huawei Honor 6 ? http://www.gsmarena.com/huawei_honor_6-6461.php
                        Доволен съм, даунгрейд с 0.5", но пък 3гб рам, 8 ядрен цпу и EMUI3.0 си заслужават
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Никак не е зле Емо. Лошото е че вече всичко под 5,5" ми малее.

Коментар

Поредното домашно видео ревю: Alcatel One Touch Idol 2 Ревю / Review
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Да попитам знаещите- що за телефон е KAZAM Trooper 5.0? Понеже с английския съм на Вие, ще съм благодарен да ми дадете ТТДанни на български.
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
                                Да попитам знаещите- що за телефон е KAZAM Trooper 5.0? Понеже с английския съм на Вие, ще съм благодарен да ми дадете ТТДанни на български.
                                вътрешна памет: 4 GBRAM: 512 MBОС: Android 4.2 Jelly BeanПроцесор: двуядрен, 1,20 GHzдве сим картидисплей: 480 x 854 px (5.50") 178 ppiКамера: 5mppredna kamera: 0.3 mpGPRS,Bluetooth,WiFiАко ме питаш повече от 120 за него не давай хД макар,че има и по 90 в Емаг, но ги пускат от време на време.
                                Drive It Like You Stole It | Гараж
                                RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Working...
                                X