Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на мобилен телефон Q1 2015

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ха честито, аз съм с retgb версия и вероятно ще почакам още малко.Като я оближеш близалката, ще кажеш сладка ли е
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ми същата е като шоколадчето, само дето дизайна е малко сменен.Като +:+ шорткът към Dialer-a на lockscreen-a.+ една идея по-добър/различен Dialer.Работата на системата си е все така стабилна, друго за сега не виждам Ред.: Бе има си промени
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Ето с пуснат 4G нет
        Прикачени файлове

Коментар

Незнам дали да се хваля, но спазарих за утре едно LG Bello за 200лв., чисто ново неупотребявано, жената ще получи подарък за 14 февруари - Трифон Зарезан
          punto HGT

Коментар

Аз пък да се оплача от официалния 5.0.2 за Moto G...- НА моменти е бавен, та бавен.- Живота на батерията намаля с 20-30%- Има един достаден бъг в Dialer-a. Изкарва ми последното обаждане като непознат номер след някакъв период от време.- "Мултитаскинга" (менюто при натискане на десният бутон) трупа десетки екрани, настройки и всевъзможни простотии, които вероятно тормозят здраво системата.- Менюто с батерията не отчита от колко време е на батерия, а колко време ми остава :/За сега май е това. За пореден път оставам разочарован от софтуерната поддръжка и май ще я руутвам.
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Не добре Аз още не съм получил ъпдейт.Впрочем вероятнои си видял, че излиза инфо за версия 5.1, така че не се коси, скоро ще оправят проблемите.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

И да получиш, чакай да излезе 5.1.Просто не си заслужава ъпдейта. Няма нищо съществено и полезно при нормалната употреба, а точно обратното.Мобилният интернет се включва/изключва с 3-4 клика, не може като преди от Power settings бутона, което също ме дразни на макс.
                Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

M5kov написа:
                  Аз пък да се оплача от официалния 5.0.2 за Moto G...
                  Прежали всичко и му направи мастър ресет от рековърито
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Идея е, не се бях сетил.Какво да го жаля, половин час настройки...Кофтито е, че в XDA има една тема от 13 страници в които се повтарят почти същите бъгове и не съм сигурен до колко ще помогне ресета :D
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Решил съм да сменям телефона и се оглеждам за разни китайчета в техните сайтовеНякой може ли да даде мнение за леново а936.В вбг още май го няма пък в пандата и алито е около 160$.На мен ми допада като показатели,пък и дисплейчето е 6"
                      Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

И тук го има, но малко по-скъп:http://www.dx.com/p/lenovo-a936-mtk6...iateМалко ме притеснява това, че от 900MB РАМ има само 290 свободни... Сигурно е бъкано с ненужни китайски програмки.Като му качиш разните ежедневни приложения мисля, че съвсем ще издъхне.Аз бих прегледал в XDA developers за кои телефони на Леново има Cyanogenmod. Тези фабричните само тормозят хардуера...
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Здравейте, колеги!Преди време преподписах договора към мобилния оператор и ми предложиха да си взема смартфон. Тогава още не бях решил какъв и ми казаха, че мога да взема и когато договорът стане на 1 месец. Насочил съм се към ниския ценови клас и съм визирал 2 смартфона - Huawei Ascend Y330 и Huawei Ascend Y511. Първия ще мога да го взема за 40 лв в брой, а втория за 60 лв. Характеристиките съм ги разгледал, обаче не знам нищо за надеждността на тези смартфони. Е, вярно, че за тази цена няма да е кой знае какво, но пък да не вземе да се окаже, че са от тип "еднодневка". Някой ако има впечатления за тях, моля да сподели.
                          Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Телефоните са "без пари", но с 512 РАМ аз лично телефон не бих си взел. Просто нервите стават повече от положителния експириънс.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Железни телефони са.
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                                Железни телефони са.
                                И кое точно им е желязното..? Морално и технически остарели още при излизането си!!! От Huawei трябва да ми плащат вредни ако съм им опитно зайче тровейки си нервите с тези модели...
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X